Nieuws Vlaams Brabant Pieter Daelman curator van track25 challenge voor cross media

Pieter Daelman curator van track25 challenge voor cross media

Pieter Daelman curator van track25 challenge voor cross media

IMG_4442_2De projectpartners van track25 willen met de track25 challenge het ondernemerschap en de innovatie stimuleren in de cross media sector in de regio Mechelen – Vilvoorde. Curator van deze challenge voor bedrijven, ondernemers, studenten en starters is Pieter Daelman van Bedenk.

Het project track25 wil de regio Mechelen-Vilvoorde positioneren als cross media regio en ondernemerschap en innovatie in cross media aantrekken en versterken. Daartoe wordt nu een track25 challenge gelanceerd. “Het huidige business model van cross media bedrijven staat wereldwijd onder druk, ook in Vlaanderen”, zegt curator van dienst Pieter Daelman van Bedenk. “Deze track25 challenge gaat op zoek gaan innovatieve businessideeën, die de sector op z’n kop kunnen zetten.” Pieter Daelman Pieter is partner en business creativity expert bij BEDENK. Hij is steeds op zoek naar het delicate evenwicht dat eigen is aan creatieve processen. Evenwicht tussen originaliteit en haalbaarheid, vrijheid en structuur, evidence based en practice based. Tijdens zijn vroegere carrière als leidinggevende binnen de media, deed hij veel ervaring op met het aansturen van grote projecten en creatieve processen.

De track25 challenge staat open voor bedrijven, ondernemers, studenten, starters. “Ben je gebeten door cross media? Heb jij steeds het gevoel dat jouw ideeën een paar jaar voorlopen op de rest? Met de track25 challenge krijg je de nodige begeleiding en maakt kans op prijzen zoals een specifiek begeleidingstraject, een jaar gratis kantoorruimte”, zegt Bart De bruyn van track25.  De track25 challenge wordt tijdens het slotevent op dinsdagavond 10 mei afgesloten met een pitch door de geselecteerden voor een selecte groep van mogelijke investeerders. “Momenteel zijn al een aantal geïnteresseerden ingeschreven”, zegt De bruyn. “Omdat we iedereen de kans willen geven om deel te nemen, kunnen andere geïnteresseerden nog inschrijven tot vrijdag 8 april. Zij worden nadien allemaal uitgenodigd op de kick off op woensdag 13 april.” Alle informatie is te vinden op www.track25.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Asse, Halle
Asse

5 falingen

OPWIJK/ASSE/WEMMEL/VORST/HALLE - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.