Nieuws Vlaams Brabant Plopsaqua in de uithoek van Vlaams-Brabant

Plopsaqua in de uithoek van Vlaams-Brabant

Plopsaqua in de uithoek van Vlaams-Brabant

plopsaquaPlopsa wil een zwembad bouwen in de uithoek van Vlaams-Brabant. In Landen, pal op de taalgrens met Hannuit in de provincie Luik, plant de groep een Plopsaqua.

Landen en Hannuit willen samen een zwembad bouwen op de taalgrens tussen de provincies Vlaams-Brabant en Luik. De groep rond Plopsa was de uitverkoren kandidaat. De plannen werden in april 2015 bekendgemaakt. Na de eerste contacten met Studio 100 kwam er geen schot in het dossier.

Daarop lieten beide gemeenten enkele dagen geleden weten dat er lang genoeg gewacht was. Er komt een aanbesteding waarvoor ook andere investeerders kunnen intekenen.

Plots verschijnt Plopsa weer op het toneel. “Uit een marktonderzoek blijkt dat de regio enorm veel potentieel biedt. Als we de voorwaarden van de aanbesteding kennen, zullen we een dossier indienen”, zegt ceo Steve Van den Kerkhof.

“We zullen een zwembad op maat voorstellen. Het wordt zeker geen kopie van Plopsaqua in De Panne. Met elk nieuw project willen we iets uniek ontwikkelen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Haren
Haren

NorthCity toont zijn contouren

HAREN - De verlaten site van kledingketen Orchestra Prémaman, aan de Haachtsesteenweg in Haren, wordt omgevormd tot een nieuwe ruimte… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.