Nieuws Vlaams Brabant Profvoetballer staat met schoon volk aan wieg van beleggingsvennootschap

Profvoetballer staat met schoon volk aan wieg van beleggingsvennootschap

Profvoetballer staat met schoon volk aan wieg van beleggingsvennootschap

LEUVEN – Profvoetballer en Leuvenaar Dries Mertens pompt centen in de nieuwe beleggingsvennootschap F3 Finance PE II, waarvan hij medeoprichter is. Hoeveel de spits van Napels en de Rode Duivels inbrengt is niet bekend maar zijn aandeel zou eerder beperkt zijn. 

F3 Finance PE II is een initiatief van het Antwerpse Praxis, een onafhankelijk financieel adviseur van (groepen van) families. In totaal kreeg de NV F3 Finance PE II 8 miljoen euro mee. Het kapitaal kan verhoogd worden tot 20 miljoen euro. De medestichters hebben de aandelen waarop ze hebben ingetekend volstort ten belope van 25%. De overige 75% moet later nog bijgestort worden.

Mertens is in mooi gezelschap bij F3 Finance PE II. Onder andere Charlotte de Mévius, bekend van het aandeelhouderschap bij AB InBev, en de zussen Els en Frieda Voeten staan mee aan de wieg van de beleggingsvennootschap. Ze zijn de dochters van wijlen Hugo Voeten die succesvol was met de retailer Cash Fresh. De familie Voeten is al lang klant bij Eric Spaas, een van de bestuurders van Praxis.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Aarschot, Begijnendijk
Aarschot

Starter van de week: Coach & Transform

AARSCHOT/BEGIJNENDIJK – Christel Gijsbrechts (55) uit Aarschot en Twiggy Peeters (44) uit Begijnendijk zijn gestart met Coach & Transform. Christel… Lees meer

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Leuven
Leuven

Steffi opent La Citta 2.0

LEUVEN/ROTSELAAR - Steffi Volders, zaakvoerster van kledingzaak La Citta, heeft afgelopen vrijdag haar nieuwe damesboetiek geopend langs de Aarschotsesteenweg in… Lees meer