Nieuws Vlaams-Brabant Projective Group haalt 85 Londense data-experts aan boord

Projective Group haalt 85 Londense data-experts aan boord

Stefan Dierckx, CEO van Projective Group. Credit: Linkedin.

Projective Group haalt 85 Londense data-experts aan boord

MACHELEN – Het internationale consulting bureau Projective Group, met vestiging op het Pegasus Park aan de Kleetlaan in Machelen, kondigt de overname aan van DTSQUARED, een data-consulting bureau uit Londen.

Dankzij de recente investeringen van GIMV in april dit jaar, geeft Projective Group met deze overname vorm aan haar uitbreidingsplannen. De overname betekent eveneens een significante toename in de operationele mogelijkheden van DTSQUARED.

85 experts

DTSQUARED’s team van 85 data-experts heeft heel wat ervaring en expertise in alle aspecten van data-consulting. Daarenboven brengt DTSQUARED een klantenbestand aan uit verschillende sectoren, alsook strategische netwerkrelaties met globale spelers uit de tech-wereld. De overname biedt op die manier een aanvulling op de huidige management-consulting operaties van Projective Group -bestaande uit Projective en Exellys- waardoor zij de klant van begin tot einde te kunnen bijstaan.

Gewenste aanvulling

Stefan Dierckx, CEO, van Projective Group: “Wegens de toenemende vraag van onze klanten naar data-consulting, zijn we ervan overtuigd dat de kennis en expertise van DTSQUARED rond Data Management & Governance de gewenste aanvulling is op de huidige activiteiten van Projective en Exellys binnen Projective Group. Samen met DTSQUARED zullen we beter in staat zijn om onze huidige en toekomstige klanten te adviseren en het creëren van een meerwaarde in een complexe en sterk gereguleerde markt. Deze samenwerking betekent de start van een nieuwe groeifase voor Projective Group. We zijn daarom verheugd DTSQUARED te kunnen verwelkomen binnen het team”, zegt Dierckx.

DTSQUARED

De reeds verworven marktpositie maakt dat de merknaam en het operationeel management van DTSQUARED’s ongewijzigd blijft met als doel op te schalen en te voldoen aan de steeds wijzigende noden van haar klanten. CEO Toby Pearson zal bovendien de raad van bestuur van Projective Group vervoegen om eveneens een vlekkeloze overgang van het operationele luik te garanderen.

Over Projective Group

Projective Group is een holding met meerdere bedrijven in haar portefeuille die actief zijn in de financiële sector. Projective Group biedt advies aan klanten die end-to-end ondersteuning zoeken om het hoofd te kunnen bieden aan de uitdagingen in een constant veranderende omgeving.

Over de financiële kant van de overname is niet gecommuniceerd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Anderlecht, Asse
Anderlecht

Triest record! 24 falingen op 2 dagen

ZEMST/LEUVEN/TIENEN/BRUSSEL/TERNAT - De ondernemingsrechtbanken van Brussel en Leuven hebben 24 bedrijven en zelfstandigen failliet verklaard op 2 dagen tijd.  Lees meer