Nieuws Vlaams-Brabant Promotie voor Stefan, Devoteam zoekt 100 nieuwe krachten

Promotie voor Stefan, Devoteam zoekt 100 nieuwe krachten

Promotie voor Stefan, Devoteam zoekt 100 nieuwe krachten

ZAVENTEM – Stefan Lodewijckx heeft bij IT-dienstverlener Devoteam in Zaventem de functie van hoofd van de afdeling Business Process Excellence (BPE) op zich genomen. Devoteam laat weten dat het nog 100 nieuwe medewerkers wil aanwerven tegen het einde van het jaar. 

Stefan Lodewijckx (ex-Siemens en Nokia Siemens Networks) werkt sinds eind 2007 voor Devoteam. De master Informatica leidde er een praktijk rond procesautomatisatie en -verbetering en blijft dat doen. Nu neemt hij ook de functie van hoofd van de afdeling BPE op zich. Lodewijckx zal rapporteren aan operationeel directeur Johan Verheyen van Devoteam België.

Taak 

De taak van die divisie is het verbeteren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Vooral in de ServiceNow-dienstverlening wil Lodewijckx’ afdeling groeien. Wereldwijd heeft Devoteam de ambitie om de omzet met ServiceNow, een Amerikaanse onderneming die actief is in cloudsoftware voor digitale workflows, van 50 miljoen euro vorig jaar te verviervoudigen tot 220 miljoen euro tegen 2024. Devoteam is sinds 2019 Elite-partner van ServiceNow.

Klanten 

De afdeling BPE bestaat uit drie onderdelen, waarbij de bestaande BPE-praktijk wordt uitgebreid met een rond Service Management en een rond ServiceNow. Die laatste praktijk wordt mee uitgebouwd door Arnaud Delcroix en Julien Sansotero. Wereldwijd doen driehonderd bedrijven in de financiële sector, de maakindustrie en andere branches een beroep op Devoteams ServiceNow-dienstverlening. Het gaat onder meer over Adecco, Adidas, Carlsberg, Crelan, Dyson, Engie, Holcim, Philips Lighting en Smals.

Devoteam België 

De Belgische tak telt 400 medewerkers en mikt op 500 werknemers tegen eind 2020. Ze ondersteunen bedrijven in hun transformatie naar een digitaal businessmodel en helpen klanten om hun IT-investeringen daarmee optimaal te aligneren. Ze geven hun klanten strategisch en praktisch advies, en helpen hen bij de uitvoering van de digitale agenda. Devoteam, dat dit jaar zijn vijfentwintigste verjaardag viert, is een Frans beursgenoteerd IT-bedrijf dat actief is in achttien landen verspreid over Europa en het Midden-Oosten. De onderneming heeft 7.500 mensen in dienst en boekte in 2018 652,4 miljoen euro omzet.

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

D’Ieteren voert supercar in

DROGENBOS/KORTENBERG - D'Ieteren wordt invoerder van het Kroatische merk van elektrische hypercars Rimac. Dat heeft het bedrijf donderdagochtend bekendgemaakt tijdens… Lees meer