Nieuws Vlaams Brabant Raf Sels nieuwe CEO accountantskantoor SBB

Raf Sels nieuwe CEO accountantskantoor SBB

Raf Sels nieuwe CEO accountantskantoor SBB

 

RAF SELSRaf Sels (42) is aangesteld als de nieuwe algemeen directeur van SBB Accountants & Adviseurs, een van de grootste accountantskantoren van Vlaanderen, dat ondernemers adviseert. SBB heeft zijn hoofdzetel in Leuven. Sels treedt in de voetsporen van Herman Vidts, die op 1 augustus volgend jaar met pensioen gaat.

Raf Sels werkte tot 2002 bij het accountantskantoor Van Gerven in Overpelt, dat in dat jaar door SBB werd overgenomen. Sels begon als junior dossierbeheerder bij SBB en werd in 2005 kantoordirecteur van Bree.

In 2009 werd hij lid van het directiecomité als regiodirecteur. Sinds 2010 is hij directeur kantorennet en heeft hij de leiding over 29 kantoren. De raad van bestuur van SBB heeft Raf Sels nu tot nieuwe algemeen directeur benoemd. Vanaf 1 augustus 2016 volgt hij Herman Vidts op, die het bedrijf zeventien jaar geleid heeft.

“Ik ben bijzonder blij en fier dat Raf deze opdracht aanvaard heeft en dat we met Raf een talentvolle en competente opvolger uit eigen rangen hebben gevonden”, zegt  Sonja De Becker, voorzitter van SBB. Raf Sels zelf kijkt er al naar uit om als algemeen directeur aan de slag te gaan: “De raad van bestuur geeft mij de kans en het vertrouwen om een bedrijf als SBB te leiden. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik neem die verantwoordelijkheid met volle overtuiging op om samen met de medewerkers de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Ik kijk ernaar uit.”

Herman Vidts zegt dat hij vol vertrouwen de leiding overdraagt aan Sels: “Onze samenwerking is altijd bijzonder goed verlopen.  Ik ben dan ook tevreden en trots dat Raf mijn opvolger wordt.”

Vidts zal tot 1 augustus intensief samenwerken met Raf Sels om de overdracht vlot te laten verlopen. Daarna gaat hij met pensioen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.