Nieuws Vlaams Brabant Reeks faillissementen geopend

Reeks faillissementen geopend

Reeks faillissementen geopend

Justitia1De rechtbank van koophandel van Leuven opende het faillissement van reisbureau Tierra uit de Martelarenlaan in Kessel-Lo. Curator is Ilse Van De Mierop uit de Koning Leopold III Laan 40 in Heverlee.

Rechtbank opende ook het faillissement van AK Enterprises online fashion retail uit de Rondestraat in Leuven. Curator is Els Van Erum uit de Engelandstraat 61 in Diest. Zij is ook curator in het faillissement van A.Smile bvba uit de Mechelsestraat in Leuven, de uitbatingsvennootschap van restaurant Chez les Kadee uit het Alfons Smetsplein in Leuven.

Rechtbank opende ook het faillissement van  Zolder info- en studieburo uit de Interleuvenlaan in Heverlee. Curator is Ilse Van De Mierop uit de Koning Leopold III Laan 40 in Heverlee.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Diest, Holsbeek
Diest

3 falingen

HOLSBEEK/TREMELO/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 3 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.