Nieuws Vlaams Brabant Renewi wil uitgebrande site heropbouwen

Renewi wil uitgebrande site heropbouwen

Renewi wil uitgebrande site heropbouwen

KAMPENHOUT – Na een zware brand in juni 2019 heeft afvalverwerker Renewi recent kenbaar gemaakt dat ze de site aan de Industriestraat in Kampenhout-Sas wil heropbouwen. Er is een aanvraag ingediend. 

Op 11 juni 2019 werd de vestiging van Renewi in Kampenhout-Sas getroffen door een zware uitslaande brand. Voor de opgetrommelde brandweerploegen zat er niets anders op dan de site gecontroleerd te laten uitbranden.  Op een brandweerman na die bevangen werd door de rook, vielen er geen gewonden maar de materiële schade was enorm.

Ruim 1,5 jaar later diende het bedrijf een nieuwe vergunningsaanvraag in voor de heropbouw van de site. Door de gezondheidscrisis was een fysieke infovergadering niet mogelijk waardoor de onderneming online toelichting gaf over de plannen, wijzigingen inbegrepen.

Renewi wil op het terrein een nieuwe overkapping plaatsen en een uitbreiding doorvoeren voor de opslag van afvalmaterialen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Haren
Haren

NorthCity toont zijn contouren

HAREN - De verlaten site van kledingketen Orchestra Prémaman, aan de Haachtsesteenweg in Haren, wordt omgevormd tot een nieuwe ruimte… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.