Nieuws Vlaams Brabant Resto Group neemt Tablebooker over

Resto Group neemt Tablebooker over

Resto Group neemt Tablebooker over

tablemanagerResto Group uit Zaventem, de Belgische holding achter Resto.be, RestoDays en RestoBookings maakte bekend dat het de start-up Tablebooker uit Antwerpen heeft overgenomen. De overname dateert al vanaf eind vorig jaar maar beide partijen verkozen om de krachten van de samenwerking eerst te bundelen alvorens officieel te communiceren.

“Het is duidelijk dat het online reserveren van je restaurant sterk aan belang wint”, zegt Paul Slootmans, ceo van de Resto Group. “Voor een platform zoals Resto.be met meer dan 1.5 miljoen bezoekers per maand en onze RestoDays evenementen is het cruciaal om met de best beschikbare reservatietechnologie te werken en dat is Tablebooker.”

Tablebooker werd opgericht door Steven Schutter en Johannes De Ridder. “We hebben drie jaar hard gewerkt om een heel goed systeem te ontwikkelen dat voor elk van onze klanten enorme tijdswinst en verhoogde efficiëntie opleverde”,zegt Schutter. “Toen kwamen we op een moment dat onze commerciële activiteiten op een razendsnel tempo moest geschaald worden om de druk van de concurrentie te kunnen voorblijven. Die partner vonden we bij Resto.be. Het was voor ons een logische stap: wij hadden de technologie, zij de kennis en de slagkracht om die technologie in de markt te zetten.”

“Door de overname kunnen Steven en ikzelf ons bezig houden met wat we écht graag doen: nadenken over hoe we voor onze restaurantklanten nog meer efficiëntie, automatisering en inzicht in hun zaak kunnen bieden”, zegt De Ridder. “De laatste drie jaar hebben we al heel veel plannen gemaakt. Die gaan we nu eindelijk kunnen verwezenlijken.”

De afgelopen maanden werd de nieuwe reservatietechnologie geïntegreerd in het Resto.be en RestoDays platform: Ondertussen zijn meer dan 3.200 restaurants aangesloten op het nieuwe reservatie platform dat daarmee het grootste in de Benelux wordt. Het Tablebooker team groeide van twee naar vijftien medewerkers. Deze maand werden meer dan een half miljoen couverts verwerkt door Tablebooker. Resto Group maakt zicht sterk nog dit jaar de kaap van een miljoen couverts per maand te overschrijden.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.