Nieuws Vlaams Brabant Retailer heropent deuren na grondige make-over

Retailer heropent deuren na grondige make-over

Retailer heropent deuren na grondige make-over

SCHERPENHEUVEL – Het filiaal van Colruyt Laagste Prijzen in Scherpenheuvel heropent woensdag na een grondige make-over. De winkel is een vijfde groter en de klanten kunnen voortaan hun online bestelde producten afhalen in een gloednieuw Collect&Go-afhaalpunt. 

Colruyt maakte van de verbouwing gebruik om de supermarkt te vergroten. “Klanten hebben vanaf nu keuze uit een nog ruimer assortiment, vooral in de uitgebreide versmarkt. Ook de slagerij met zelfbediening is vernieuwd. Je ziet er onze slagers aan het werk in het open atelier. Ze versnijden en verpakken het verse vlees ter plaatse. Als je vragen of speciale bestellingen hebt, kan je hen makkelijk aanspreken”, zegt gerante Evy Vanborren.

Collect&Go 

Bij de winkel is er een gloednieuw Collect&Go-afhaalpunt. Klanten in Scherpenheuvel kunnen nu hun boodschappenlijstje online doorsturen via collectandgo.be of via de app. De medewerkers zetten alle producten klaar in het afhaalpunt op het moment dat de klant kiest. “De populariteit van online boodschappen reserveren is flink gestegen. We zijn blij dat we onze klanten die service nu dichter bij huis kunnen aanbieden”, luidt het. Bij het afhaalpunt zijn ook 3 parkeerplekken voorzien, zodat klanten vlot hun boodschappen kunnen ophalen.

Duurzaamheid 

Bij de verbouwing is ook rekening gehouden met duurzaamheid. De vernieuwde Colruyt Laagste Prijzen in Scherpenheuvel is dan ook een lage-energiewinkel. Het filiaal wekt energie op met zonnepanelen en gebruikt geen fossiele brandstoffen. Om schoon te maken en de toiletten door te spoelen, wordt er regenwater gebruikt. Op de parking is een laadpaal voor elektrische auto’s.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.