Nieuws Vlaams Brabant Retailer smaakt kledingkeuze van koning niet

Retailer smaakt kledingkeuze van koning niet

Retailer smaakt kledingkeuze van koning niet

TIENEN – Bart Debbaut, zaakvoerder van kledingzaak De Gouden Schaar in Tienen, heeft het zo niet begrepen op de kledingkeuze van koning Filip toen die recent voor de camera’s poseerde met nieuwbakken prinses Delphine. 

Door de ons welgekende crisis heeft onder andere de retail het niet onder de markt. En dan is hulp uit eender welke hoek meer dan welkom. Van Koning Filip moet dat extra steuntje in de rug blijkbaar niet komen. De Sire verscheen tijdens de ontmoeting met nieuwbakken prinses Delphine in zomerse outfit voor de fotografen. En dat stoot Bart Debbaut, zaakvoerder van de Tiense modezaak De Gouden Schaar, voor de borst.

Voorbeeld geven 

“Los van het zeer mooie gebaar”, zegt Debbaut op sociale media. “Sire, het is herfst! Uw zomerse outfit motiveert de gemiddelde man al helemaal niet om naar de winkel te komen. In deze uitdagende tijden zou ik blij zijn als u ook op dat vlak het voorbeeld geeft. Ik nodig u graag uit in De Gouden Schaar om een nieuwe najaarsoutfit te kiezen.”

Korting voor klanten

Mocht Koning Filip afzakken naar de suikerstad, dan belooft Debbaut elke klant een korting, en dat tot het einde van het jaar. “Ze krijgen allemaal 10% korting. Allemaal welkom op de Veemarkt”, luidt het nog op Facebook. Of de boodschap van Debbaut tot in het koninklijk paleis geraakt, is maar de vraag.

95 jaar in 2021

Volgend jaar bestaat De Gouden Schaar 95 jaar.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.