Rish Nouné Muradyan

Rish gunt voor het eerst een blik achter de schermen

Er zijn grote veranderingen op til bij gefermenteerde drankenproducent Rish in Anderlecht, maar voor het zo ver is, opent het bedrijf de deuren voor het grote publiek. Wie wil, kan op zaterdag 26 april een kijkje gaan nemen in het atelier om te ontdekken hoe hun kombucha tot stand komt.

Hadi Kabbani, hoofd van het atelier, zal de rondleidingen leiden en bezoekers het productieproces van naald tot draad uit te leggen. “Een unieke gelegenheid om te begrijpen hoe ruwe thee wordt omgevormd tot een complexe, gefermenteerde drank”, klink het. Na de rondleiding staat telkens ook een begeleide proeverij op het programma. Ook oprichtster Nouné Muradyan zal op de opendeurdag aanwezig zijn en enkele van haar geheimen prijsgeven tijdens een workshop en Q&A-sessie.

Na de opendeurdag begint voor Rish een nieuw hoofdstuk. Het bedrijf zet in op schaalvergroting, met nieuwe installaties, die het productieproces sneller en efficiënter zullen maken.