Nieuws Vlaams Brabant Roadshow  Succesvol Prospecteren trekt door Vlaams-Brabant

Roadshow  Succesvol Prospecteren trekt door Vlaams-Brabant

Roadshow  Succesvol Prospecteren trekt door Vlaams-Brabant

0001 - YVES ROELENS_1244x0Een bedrijf dat vooruit wil, heeft ook nieuwe klanten nodig. Efficiënt prospecteren helpt u al een eind op weg. Maar het is een bezigheid waar veel ondernemers een broertje aan dood hebben: is het al die moeite wel waard?
Een doeltreffende prospectie begint bij een goede voorbereiding en strategie: de juiste regio afbakenen, een sterke contactenlijst aanleggen met interessante prospects, de juiste kanalen kiezen om ze te contacteren, het gesprek professioneel sturen. Het kost allemaal tijd, maar het loont beslist de moeite.

Unizo organiseert de Roadshow  Succesvol Prospecteren en die trekt ook door Vlaams-Brabant. Tijdens deze sessie krijgt u eenvoudige tips en technieken om uw nieuwe ‘leads’ warm te maken voor uw product of dienst.

Elke sessie start om 19.30 uur met een ontvangst en een halve uurtje later start de intensieve avondtraining van expert Yves Roelens. Die behandelt thema’s als: een constante instroom van nieuwe klanten genereren, vlot en vriendelijk van een ‘nee’ een ‘ja’ maken, voorgoed komaf maken met afwijzingsangst, doeltreffend telefonisch prospecteren.

Yves Roelens oefent ondernemers, verkoopleiders en accountmanagers in de verkoopkunst. Zijn verkoopseminars worden druk bezocht, meer dan drieduizend zakenmensen namen de voorbije zes maanden deel aan zijn sales events.

De avond wordt om 22 uur afgesloten met een netwerkreceptie

De roadshow is op 3 maart in De Roos aan de Grotestraat 33 in Glabbeek. Op woensdag 16 maart kunt u terecht in Hotel Den Berg aan de Bergkapelstraat 94/98 in Londerzeel en dinsdag 22 maart in GC Den Breughel aan de Wespelaarsesteenweg 85 in Haacht.

Deelnemen kost 15 euro voor Unizo-leden  en 30 euro voor niet-leden.

Meer informatie via mail aan UNIZO Vlaams-Brabant en Brussel, tel. 0800/20 750

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.