Nieuws Vlaams-Brabant Roel en co schakelen versnelling hoger met overname Inoxplus

Roel en co schakelen versnelling hoger met overname Inoxplus

Dimitri Gaune (links) en Roel Buelens.

Roel en co schakelen versnelling hoger met overname Inoxplus

ROTSELAAR/DROGENBOS – Inox maatwerk nodig voor uw professionele keuken? Dan kan u reeds geruime tijd bij Bumaco Group terecht. De bedrijvengroep met hoofdzetel in Rotselaar schakelde een versnelling hoger met de overname van Inoxplus uit Drogenbos.

Productieatelier Inoxplus is al geruime tijd een belangrijke referentie in de wereld van grootkeukens en koeltechniek. Voor zaakvoerder Dimitri Gaune betekende de overname door Bumaco Group een kans om zijn passie en die van zijn werknemers verder te zetten onder de vleugels van een sterke bedrijvengroep. “De toetreding tot Bumaco Group zorgde ervoor dat we kunnen genieten van extra ruggensteun, zowel op financieel als logistiek vlak. Het helpt ons ook onze klantenportefeuille gevoelig uit te breiden. Onze omzet dit jaar steeg dit jaar al meteen met 30 procent”, zegt Gaune.

Meer mogelijkheden 

InoxPlus zal begin volgend jaar verhuizen naar een nieuw gebouw op het Wingepark in Rotselaar. “De bouw van deze nieuwe site geeft ons de kans om vanuit een centraal punt de productie van Inoxplus van nabij op te volgen,” vertelt CEO van Bumaco Group Roel Buelens. “Naast maatwerk voor grote retailers in food en non-food, is Inoxplus immers ook hofleverancier voor onze andere bedrijven Bumaco & Kitchco. Deze samenwerking geeft ons nog meer mogelijkheden om onze klanten tot in de puntjes verzorgd maatwerk af te leveren, en biedt enorm veel logistieke voordelen. In ons nieuw productieatelier zullen we samen met onze werknemers ook volop inzetten op het digitaliseren en automatiseren van onze productieprocessen, industry 4.0 zeg maar… Voor onze Kitchco-klanten betekent dit dat wij hun droomkeuken tot in de kleinste details zelf zullen kunnen produceren.”

Over Bumaco Group 

Bumaco Group verenigt de bedrijven Bumaco, Solairco, Kitchco, Heatco, Geelen Elektriciteitswerken & Lightful, en draaide in 2020 een omzet van ongeveer 75 miljoen euro. De bedrijvengroep stelt meer dan 340 mensen te werk en is actief op zoek naar  30 extra medewerkers om de constante groei te bestendigen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

7 faillissementen

LEUVEN/LANDEN/BRUSSEL - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 7 bedrijven en zelfstandigen failliet verklaard.  Lees meer