Nieuws Vlaams Brabant Senior Consultants steunen kmo’s

Senior Consultants steunen kmo’s

Senior Consultants steunen kmo’s

scv_nieuw_bestuurBehoorlijk wat bedrijven hebben nood aan betaalbare professionele coaching. “Dat is is precies wat Senior Consultants Vlaanderen biedt”, zegt Lief Aerts, de nieuwe voorzitter van SCV. “We nemen jonge bedrijven bij de hand om ze te laten groeien en voorkomen dat bedrijven in moeilijkheden komen of we helpen hen om opnieuw het juiste pad te vinden. Het is een missie waar we met de nieuwe bestuursploeg van SCV graag onze tanden zetten.”

Senior Consultants Vlaanderen is een opmerkelijke vzw van gepensioneerde bedrijfsleiders, kaderleden, hoger opgeleiden en ambtenaren die hun kennis en ervaring onbezoldigd ter beschikking stellen aan kleine en middelgrote ondernemingen en organisaties.

“Voor veel ondernemers is de drempel om begeleiding of hulp te vragen, groot”, zegt Lief Aerts. “De redenen zijn divers. Omdat ze de natuurlijke drive hebben om hun problemen zelf op te lossen. Omdat ze er de tijd niet voor vinden. En vooral omdat niet alle bedrijven een budget hebben voor professionele consultancy.”

Het engagement van de SCV-consulenten is groot. “We zijn dan wel op pensioen, maar het kriebelt voortdurend om onze jarenlange ervaring in het actieve bedrijfsleven te gebruiken om bedrijven te laten groeien”, zegt Aerts. “Om ons steentje bij te dragen tot innoverend ondernemen. Als senioren hebben we tijd, dat maakt dat onze klanten alle aandacht krijgen. Elke projectaanvrager wordt bij ons behandeld als nummer 1. Ongeacht of het over een klein of groot project gaat.

In het zestienjarig bestaan begeleidden de SCV-consulenten honderden kmo’s en organisaties in Vlaanderen. De koepel heeft zes regionale besturen, waaronder SCV Brussel/Vlaams-Brabant. De consultancy is enorm breed: personeelsbeheer, businessplannen, veiligheid zijn een greep uit het grote aanbod. De nieuwe bestuursploeg: Lief Aerts, Ludo Wielockx, Ghislain De Naeyer, Carl Becart, Stan Beernaert en Marc Himpe.

Meer info bij Lief Aerts, 0474-73.29.74, www.seniorconsultantsvlaanderen.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Diest, Holsbeek
Diest

3 falingen

HOLSBEEK/TREMELO/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 3 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.