Nieuws Vlaams Brabant Sjoemelaars op pad met vals geld

Sjoemelaars op pad met vals geld

Sjoemelaars op pad met vals geld

LEUVEN – De Leuvense politie roept handelaars in de stad op voorzichtig te zijn omdat er opnieuw vals geld in omloop is. Het gaat over briefjes van 50 en 20 euro.  

Twee onbekende mannen betaalden afgelopen weekend in een afhaalrestaurant langs de Brusselsestraat in Leuven met een vals biljet. De daders bestelden een kleine maaltijd, ter waarde van 8 euro. Daarop overhandigden ze de uitbater een vals biljet van 50 euro.

De zaakvoerder stelde de dag erna vast dat het biljet nep was en verwittigde de politie. Er is een pv opgesteld en de politie onderzoekt de zaak. De twee daders zijn gefilmd door de bewakingscamera van de zaak en worden opgespoord.

Maandagnamiddag trof een patrouille tijdens een controle aan het station 4 valse briefjes van 20 euro aan bij een minderjarige uit Kessel-Lo. Het vals geld werd in beslag genomen en er is een pv opgesteld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Haacht, Hoegaarden
Haacht

2 falingen

HOEGAARDEN/HAACHT - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft een holding en een bedrijf failliet verklaard.  Lees meer

Dilbeek, Etterbeek
Dilbeek

Horecazaak, bouwbedrijf en arts in faling

HOEILAART/ZEMST/LEUVEN/HALLE/DILBEEK/ETTERBEEK/WEMMEL - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben een reeks bedrijven en eenmanszaken failliet verklaard.  Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Meise
Meise

Stephex Group koopt manège

MEISE - Het Meisese paardenbedrijf Stephex Group van Stephan Conter heeft manège Saint-Hubert in het Antwerpse Kapellen overgenomen. Conter wil… Lees meer