“De voorbije jaren merkten we een groeiende vraag van klanten om events te organiseren – van concept tot catering”, duidt Sodexo CEO Caroline Aelvoet. “Ondanks het economisch uitdagender klimaat, blijven (middel)grote ondernemingen ons benaderen voor support bij bedrijfsevenementen. Met &merlin spelen we daar nu actief op in.”
De primeur voor &merlin is voor het Paradise City festival waar het, samen met de gespecialiseerde Mechelse eventcateraar Huis Van Dijck, de catering voor de 45.000 bezoekers zal voorzien.
“Een samenwerking met Sodexo is voor ons de logische volgende stap in onze groei. Onze jarenlange expertise in events en het professionalisme van Sodexo maken het mogelijk om samen een uitzonderlijke totaalbeleving te bieden, waarbij kwaliteit, gastvrijheid en innovatie centraal staan”, zegt Dieter Bilsen, CEO Huis Van Dijck. “Bovendien zijn het de mensen achter de schermen en hun onmisbare flexibiliteit die het verschil maken in de dynamische wereld van events.”
De bedoeling is dat &merlin op langere termijn uitgroeit tot een van de voornaamste spelers op de markt. Daarin wil het zich onderscheiden door volop in te zetten op duurzame gerechten.