Nieuws Vlaams Brabant Softwarebedrijf vervolledigt managementteam met CPO

Softwarebedrijf vervolledigt managementteam met CPO

Softwarebedrijf vervolledigt managementteam met CPO

WEMMEL – Softwarebedrijf Exact, met Belgische vestiging in Wemmel, stelt Joep Hoeks (43) aan als Chief Product Officer (CPO). Hij zal verantwoordelijk zijn voor de strategische leiding over de diverse productlijnen. Met de invulling van deze belangrijke rol is het 8-koppige executive team van het softwarebedrijf compleet.

Hoeks werkte sinds 2011 voor Unit4 Bedrijfssoftware, en kent daardoor als geen ander de producten en markt waarin Exact opereert. Hoeks heeft verschillende managementposities vervuld op het gebied van dienstverlening, software development, product management & operations en bekleedde als laatste de CTO-functie bij Unit4 Bedrijfssoftware. Met hem voegt Exact een product visionair toe aan het executive team om voorop te blijven lopen wat betreft functionaliteit en gebruiksgemak.

500.000 klanten

“Ik heb enorm veel zin in deze volgende stap bij een fantastisch merk in de softwaremarkt”, aldus Hoeks. “Exact opereert met 500.000 klanten op grote schaal in de Benelux. We hebben geweldige mogelijkheden door ons uitgebreide portfolio waarmee we Accountancy en kmo-bedrijven volledig vanuit de cloud en geïntegreerd, end-to-end kunnen automatiseren. Efficiencywinst en gebruiksgemak staan voorop in onze productinnovatie; ook blijven we focussen op nieuwe toepassingen van AI en RPA in ons portfolio. Dit is een geweldige tijd om bij Exact te werken. Ik heb het bedrijf leren kennen als een mensgerichte organisatie, met veel aandacht voor het team en elkaar versterken. Dat past bij mij.”

Executive team compleet

Met de toevoeging van Hoeks is het executive team van Exact compleet. In december kregen Wiegert de Vos (CCO) en Marcel van de Sandt (CCSO) ook een plek in dit team.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Diest
Diest

Ondernemers bundelen krachten

DIEST/PELT - Mia Haesevoets, zaakvoerster van het Diestse Aimbizz, gaat haar kennis en ervaring koppelen aan Q-Academy, onderdeel van de… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Zaventem
Zaventem

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

ZAVENTEM -  Het Zaventemse DigitalScaler is overgenomen door het Franse Wemanity, marktleider in klantgerichte digitale en agile transformaties, Door deze… Lees meer