Nieuws Vlaams Brabant Sound of C organiseert eerste toeristische blogger event

Sound of C organiseert eerste toeristische blogger event

Sound of C organiseert eerste toeristische blogger event

BLOGGERS UTD_CMYKSound of C uit Scherpenheuvel organiseert zaterdag 6 februari in Hotel Bloom in Brussel het eerste evenement voor toeristische bloggers in België, het Bloggers UTD – the travel gathering.

“Er zijn nu al honderd bloggers en vijftien partners geregistreerd voor het event”, zegt organistor Jo Thuys. “Onder deze partners zitten grote nationale toeristische diensten zoals die van Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Spanje, Griekenland en Oostenrijk, maar ook nichebestemmingen zoals Aruba, Seychellen en Nedersaksen.”

“Het is de bedoeling om tijdens het Bloggers UTD onze partners de mogelijkheid te geven om in contact te treden met een groeiende groep van influencers, met name bloggers. Die bloggers vormen een steeds belangrijkere categorie binnen de marketingmix van veel bedrijven, ook als het over toerisme gaat.”

Tijdens het Bloggers UTD geven enkele gerenommeerde internationale bloggers hun visie op toerismeblogging. “Wij zullen die dag de resultaten presenteren van onze eigen blogger survey”, zegt Thuys. “Voor de deelnemers wordt het een gevulde dag met veel mogelijkheden om te netwerken en kennis te vergaren. Als eerder kleinschalig PR-bureau uit Scherpenheuvel zijn we bijzonder fier zijn dat we zulk een evenement kunnen op het getouw zetten.”

Meer info vind op www.bloggersutd.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lubbeek
Lubbeek

Familiebedrijf opent office op Ibiza

LUBBEEK – Het Lindense familiebedrijf M&T (Muylaert & Theys), leverancier van relatiegeschenken, giveaways, marketing materiaal en promotietextiel, opent in april… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.