Nieuws Vlaams Brabant Specialist in kantoorbenodigdheden neemt sectorgenoot over

Specialist in kantoorbenodigdheden neemt sectorgenoot over

Specialist in kantoorbenodigdheden neemt sectorgenoot over

WATERMAAL-BOSVOORDE/EIGENBRAKEL – Fiducial Office Solutions, een in Watermaal-Bosvoorde gevestigd full service bedrijf dat actief is met het invullen van de dagelijkse kantoorbehoeften van ondernemers en zelfstandigen, heeft sectorgenoot IPL Business uit Eigenbrakel overgenomen. 

De 650 uitsluitend in Europa (België, Frankrijk en Luxemburg) gevestigde medewerkers van Fiducial Office Solutions (FOS) begeleiden dagelijks bijna 65.000 klanten, van kleine ondernemingen tot key accounts, bij hun aankopen van kantoormeubilair en kantoorbenodigdheden. Het Belgische IPL Business op zijn beurt is een bedrijf dat reeds 30 jaar actief is in de branche van de kantoorbenodigdheden, kantoormeubilair en Ricoh printing solutions.

Digitaal platform in ontwikkeling 

Na de overname bestrijkt FOS het hele land en zal een nog bredere waaier van office solutions en kantoormeubilair aanbieden. Naast het gebruikelijke dienstenpakket kunnen de klanten ook rekenen op beschikbare raadgevers en een modern digitaal platform dat ontworpen wordt om aan al hun behoeften te voldoen (in ontwikkeling). Tot slot hebben de klanten ook toegang tot een volledige “buiten catalogus”-dienst en kunnen zij een beroep doen op persoonlijk aangepaste logistieke diensten.

“Deze samenwerking is heel natuurlijk tot stand gekomen, wij delen gemeenschappelijke waarden, zoals klanttevredenheid. De convergentie was vanzelfsprekend. Vandaag zijn we trots en enthousiast over het ontstaan van deze nieuwe, 100% Belgische entiteit”, verklaarde Germaine Delmez voor Fiducial Office Solutions.

“Onze klanten zullen op dezelfde inzet en dezelfde nabijheidsrelatie vanwege alle teams van deze nieuwe entiteit kunnen rekenen, wat fundamenteel is om een vertrouwensrelatie op lange termijn op te bouwen, zoals wij altijd hebben kunnen doen.  Deze samenwerking is een reële kans om de klanten nog beter toegespitste diensten en een gamma van oplossingen dat hun verwachtingen nog beter beantwoordt, aan te bieden”, verklaarde Véronique Croisé voor IPL Business.

Fiducial Office Solutions vertegenwoordigt de kantoorautomatiserings- en distributieactiviteit van de groep Fiducial en kan rekenen op de kracht van een grote groep die multidisciplinaire behendigheid biedt. Binnen de tak accountancy zijn in onze regio Fiducial Accountancy-filialen uitgebouwd in Wemmel, Leuven en Herent.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Aarschot, Begijnendijk
Aarschot

Starter van de week: Coach & Transform

AARSCHOT/BEGIJNENDIJK – Christel Gijsbrechts (55) uit Aarschot en Twiggy Peeters (44) uit Begijnendijk zijn gestart met Coach & Transform. Christel… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Dilbeek, Elsene
Dilbeek

11 falingen

SCHERPENHEUVEL/TIELT-WINGE/HULDENBERG/WEMMEL/HALLE/DILBEEK/ELSENE - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 11 bedrijven en eenmanszaken failliet verklaard.  Lees meer