Nieuws Vlaams Brabant Springbok haalt dochter PostNL binnen

Springbok haalt dochter PostNL binnen

Springbok haalt dochter PostNL binnen

ANDERLECHT/MECHELEN – Marketinggroep Springbok, met hoofdzetel in Mechelen en een vestiging in Anderlecht (Rise+shine)‌, neemt zijn Nederlandse sectorgenoot Adeptiv, dochteronderneming van PostNL, over.

Met de overname groeit Springbok verder uit tot ‌één‌ ‌van‌ ‌de‌ ‌grootste‌ ‌digitale‌ ‌marketing‌ ‌spelers‌ ‌in‌ ‌de‌ ‌Benelux.‌ ‌“De krachtenbundeling van beide agencies brengt de juiste expertise samen voor doordachte digitale programma’s op schaal”, vertelt Kim Verhaeghen, CEO van Springbok. Met de overname van Adeptiv zet zich de consolidatietrend in de digitale marketingwereld verder.

Verdubbeling personeel 

Springbok is in handen van de investeringsmaatschappij Indufin en het management team. Het bedrijf werd opgericht in 2014 en heeft naast de hoofdzetel in Mechelen ook vestigingen in Anderlecht (Rise+Shine), Parijs en Amsterdam. Met deze overname verdubbelt Springbok het aantal werknemers tot 280 werknemers.

Dochter PostNL 

Met klanten als KPN, Rituals en Efteling is Adeptiv in zijn thuismarkt een leidende speler ‌in‌ ‌marketing‌ ‌automation‌, data-driven‌ ‌en customer journey marketing. Het bedrijf was tot voor kort een dochterbedrijf van PostNL. Omdat het Nederlandse post- en pakkettenbedrijf zich steeds meer toelegt op de kernactiviteiten die de transformatie naar de favoriete logistieke dienstverlener voor post en e-commerce in de Benelux ondersteunen, krijgt Adeptiv met deze stap de mogelijkheid te groeien in hun digitale activiteiten.

Investeren 

Het‌ ‌huidige‌ ‌Adeptiv‌ ‌management‌ ‌zal‌ ‌samen‌ ‌met‌ ‌het‌ ‌Springbok‌ ‌management‌ ‌en‌ ‌het‌ investeringsfonds‌ ‌Indufin‌ ‌mee‌ ‌investeren‌ ‌in‌ ‌de‌ ‌nieuwe‌ ‌groep.‌ Over de financiële details van de overname is niet gecommuniceerd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Aarschot, Diest
Aarschot

Marktleider kruipt in bad bij Facq

ELSENE/ZAVENTEM/DIEST/AARSCHOT/LEUVEN/TIENEN/HALLE/ZELLIK/STROMBEEK-BEVER –  Facq, het Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in sanitair, verwarming en energiebesparing, bundelt zijn krachten met de Duitse… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.