Nieuws Vlaams-Brabant Veerle Associate Partner bij Stanton Chase Belux

Veerle Associate Partner bij Stanton Chase Belux

Veerle Vastmans.

Veerle Associate Partner bij Stanton Chase Belux

DILBEEK – Het executive search-bedrijf Stanton Chase Belux, met vestiging in Groot-Bijgaarden (Dilbeek), heeft Veerle Vastmans aangeworven.  Als Associate Partner zal Veerle de rekrutering- en leadershipdiensten van het bedrijf ontwikkelen in het segment van de Professional Services (dienstenbedrijven). Daarmee bestrijkt het Belgisch-Luxemburgse kantoor van Stanton Chase een nieuwe markt naast de bestaande segmenten farmaceutica, technologie en industrie.

Veerle Vastmans was tot voor kort partner bij het advieskantoor BDO. Veerle stuurde er de voorbije 7 jaar de divisie Interim Management aan. Die divisie was verantwoordelijk voor de rekrutering van topmanagers voor kortlopende opdrachten in diverse expertisedomeinen en sectoren en had een sterke focus op transformatie- en veranderingstrajecten.

In totaal kan Vastmans buigen op ruim 20 jaar ervaring in HR-adviesverlening, zowel in België als internationaal. Ze was tot november 2021 lid en sinds dit jaar voorzitster van de Adviesraad Interim Management van de vakvereniging Federgon. Veerle Vastmans heeft een masterdiploma in Bestuurswetenschappen (Erasmus Hogeschool) en in Human Resources Management (Ehsal Management School). Ze is ook gecertificeerd als coach in loopbaanbegeleiding, in bedrijfsverandering (Prosci Adkar), en in beheersing van stress en burn-out.

“Veerle is volledig complementair met de andere partners binnen onze organisatie. Met haar ervaring in executive search en ook leadership coaching is ze de geknipte persoon om de aanvullende markt van dienstenorganisaties te ontwikkelen voor ons ”, zegt Tom Goorman, Managing Partner bij Stanton Chase Belux.

 

Reageer op dit bericht

Sector

Gerelateerde berichten

Walter zoekt 500 medewerkers

SINT-AGATHA-BERCHEM - HR-dienstverlener Randstad Group Belgium, met hoofdkwartier in Sint-Agatha-Berchem, plant tegen het einde van het jaar 500 nieuwe medewerkers… Lees meer

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

8 falingen

HAACHT/LUBBEEK/TIENEN/LEUVEN/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 8 bedrijven en zelfstandigen failliet verklaard.  Lees meer