Nieuws Vlaams-Brabant Starter van de week: Clear Water Projects

Starter van de week: Clear Water Projects

Bianca Huygelen van Clear Water Projects.

Starter van de week: Clear Water Projects

ZEMST – Aan de Hoogstraat in Zemst is het bedrijf Clear Water Projects van start gegaan. De zaak van bestuurder Bianca Huygelen (38) is onze starter van de week. 

In coronatijden investeren heel wat particulieren in hun woning en tuin. De bouw van een zwemvijver of zwembad, met aanhorigheden, staat geregeld op het verlanglijstje. Door de grote vraag naar zwemwater kunnen de wachttijden dan ook aardig oplopen.

Gestart met zwemvijvers 

“We zijn volgeboekt tot de zomer van 2022”, zegt Bianca Huygelen, bestuurder van Clear Water Projects (CWP) uit Zemst. De BV werd in september vorig jaar opgericht.  CWP die zich richt op het B2C-segment, startte de activiteiten met de aanleg van zwemvijvers. “Hierin gaan we bouwtechnisch aan de slag. Dat gaat dan over uitgraven over metsen tot de afwerking van de tuinvijver. In samenspraak met de klant wordt het project van A tot Z uitgewerkt en gerealiseerd”, zegt Huygelen.

3D-visualisaties 

3D-visualisaties tonen de bouwheer op voorhand hoe zijn/haar project er finaal zal uitzien, waardoor onaangename verrassingen worden vermeden. “En die regel geldt voor het integrale bouwtraject: zowel voor de planning, de oplevering als het budget weet de klant waar hij aan toe is en houden we ons aan de gemaakte afspraken”, vertelt Bianca.

Monopools 

Enkele maanden na de start nam CWP ook de zwembadenbouw op in de portefeuille. “Ook hierin is  de bouwtechnische aanpak een van de mogelijkheden. De andere is de zwembadenbouw met monoblocks, de zogenaamde monopools (zwembad uit een stuk). Hiervoor werken we samen met de Europese producent Niveko. Alles wordt handmade en piekfijn opgebouwd, zodat de eindklant onbezorgd kan genieten van zijn droomzwembad-of vijver. In deze kunnen we wel stellen dat we actief zijn in het hogere segment”, luidt het nog. Daarnaast realiseert CWP ook saunahuisjes en zonnecollectoren.

Totaalprojecten 

Voor de totaalprojecten (bouw zwemvijver of-bad én tuinaanleg) werkt CWP samen met het team van Tuinaanleg Van Vlasselaer, het bedrijf dat op dezelfde locatie als CWP is gevestigd. “Zaakvoerder Kristof van Tuinaanleg Van Vlasselaer buigt zich bij CWP over de technische aspecten van de opdrachten en staat de projectleider bij met raad en daad. Ikzelf doe de sales, marketing, administratie en financiën van CWP”, zegt Bianca nog.

Ambities

Het bedrijf wil op termijn een gevestigde waarde worden in de branche. “De ambitie is er zelfs om de referentie te worden in de uitdagende projecten, waarbij we samenwerken met door de wol geverfde architectenbureaus”, besluit Bianca Huygelen. Bij CWP werken momenteel 4 personen, maar er wordt nog uitgekeken naar een arbeider die goesting heeft in het bouwen van zwemvijvers-en baden. CWP is voorlopig actief in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.