Nieuws Vlaams Brabant Starter van de week: conceptstore voor een authentiek interieur

Starter van de week: conceptstore voor een authentiek interieur

Starter van de week: conceptstore voor een authentiek interieur

homedressers

Met een feestelijk openingsweekend lieten Els Melotte en Alain Heselmans het publiek kennismaken met hun nieuwe conceptstore in Aarschot. De naam Homedressers dekt een hele lading. “Alles staat in het teken van interieurbeleving”, zeggen de starters.

“Heb je iets met retro? Of ga je voor authentieke chic? Hou je van strak en tijdloos? Of wil je het buitenleven binnenhalen? Is een beetje apart al gek genoeg? Of sta je open voor verrassingen?” Homedressers adviseert en begeleidt je bij de inrichting van je interieur. Met het gordijndecoratie- en kleuradvies waarvoor ze in de regio al een beetje bekendheid verwierven. Maar nu ook met interieur- en decoratie-artikelen in een conceptstore aan de Liersesteenweg 159 in Aarschot.

Homedressers richt zich uitsluitend tot de categorie van mensen die belang hechten aan hun interieur. Een greep uit de categorieën: zonnewering, kussens, tafels, zetels, stoelen, vazen, kaarsen, bedden, gordijnen, dekens, verlichting, opbergdozen, rekken, spiegels en accessoires.

“We hebben vijf stijlen”, zeggen Els Melotte en Alain Heselmans. “Dat zijn natural, nordic, stylish, solid en timeless. En evenveel merken: Dome deco, Fest Amsterdam, House doctor, Mr woon en Puylaert home basic.”

“In de winkel moet je binnenspringen om je ideeën te toetsen, materialen te voelen, stoffen te vergelijken en te ervaren wat jij mooi vindt of wat bij uw interieur past. Onze specialisten adviseren je bij je keuze. Ze creëren de meerwaarde die je interieur verdient.”

“Onze kleur- en interieuradviseurs komen bij jou thuis. Ze bekijken in detail hoe je woont. Ze hebben vooral aandacht voor de woningstijl, de lichtinval, het volume van de woonruimten en de aanwezige materialen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Haren
Haren

NorthCity toont zijn contouren

HAREN - De verlaten site van kledingketen Orchestra Prémaman, aan de Haachtsesteenweg in Haren, wordt omgevormd tot een nieuwe ruimte… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.