Nieuws Vlaams Brabant Starter van de week: Get Out

Starter van de week: Get Out

Constantin en Arthur van Get Out.

Starter van de week: Get Out

OVERIJSE – Schoonbroers Arthur Buerms en Constantin Coche zijn aan de Zandblauwtjeslaan in Overijse van start gegaan met het bedrijf Get Out. Arthur en Constantin zijn onze starters van de week. 

Door de gevolgen van de pandemie was het maandenlang onmogelijk om buitenshuis te tennissen. Intussen zijn de coronamaatregelen versoepeld maar gelden er nog altijd strikte regels (time slots,..) in publiek toegankelijke  sportfaciliteiten. De beperkte bewegingsvrijheid brachten Arthur Buerms en zijn schoonbroer Constantin Coche op het idee om een online sportgemeenschap op te starten: Get Out.  Start-up Get Out biedt particulieren de mogelijkheid om in de buurt te sporten zonder dat ze lid hoeven te worden van een sportclub/vereniging.

Starten met tennis, later zwembad en gym 

“Binnen het concept van de deeleconomie zijn we als eerste Belgische bedrijf gestart met het ter beschikking stellen van privésportfaciliteiten aan particulieren”, zegt Arthur. Get Out focust voorlopig op private tennisterreinen maar in de toekomst wil de start-up ook privézwembaden en privégyms ter beschikking stellen. Het concept is al ingeburgerd in Frankrijk en de VS.

Verbinden 

“Get Out wil mensen binnen lokale gemeenschappen gemakkelijk verbinden met privésportfaciliteiten tegen betaalbare prijzen. Zo kun je naargelang je woonplaats als speler in enkele klikken een tennisterrein huren in een landelijk kader, weg van alle drukte”, zegt Buerms nog.

Voordelen 

Arthur ziet niets dan voordelen. “Zowel voor de speler als de eigenaar van de faciliteiten. De speler kan vlakbij thuis zorgeloos sporten zonder dat hij verplicht lid moet worden van een sportclub, de eigenaar drukt de onderhoudskosten en het terrein is minder onderbenut”, klinkt het nog.

Businessmodel 

Get Out neemt een percentage op de verhuurprijs van de privésportterreinen. Huurders kunnen rekenen op een kwalitatieve infrastructuur omdat de terreinen op voorhand worden gescreend door de mensen van Get Out.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Leuven, Zaventem
Leuven

Communicatiebureaus consolideren

LEUVEN/ZAVENTEM - Communicatiebureaus Propaganda (Zaventem), We Are Digital (Leuven) en Cypres (Leuven) gaan structureel samenwerken. Dat kondigen de managementteams van… Lees meer

Aarschot
Aarschot

Bedrijven trekken Vergaderbos in

AARSCHOT - Vergaderbos Demervallei in Langdorp bij Aarschot is een initiatief van het in Brussel gevestigde samenwerkingsplatform Actunited met als… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.