Nieuws Vlaams Brabant Starter van de week: groentekok lanceert We’re Smart World

Starter van de week: groentekok lanceert We’re Smart World

Starter van de week: groentekok lanceert We’re Smart World

frankfolWe’re Smart World is maandag van start gegaan. Initiatiefnemer is Frank Fol uit Meldert bij Hoegaarden. De groentekok geeft kookboeken uit en lanceert tips voor gezonde feesten. Maar niet langer via De Groentekok maar voortaan langs het nieuwe platform We’re Smart World.

Frank Fol werd een Bekende Vlaming door het TV1-programma Mondfol. “We dromen van een slimmere wereld waar iedereen duurzaam geniet van de producten en mogelijkheden die onze aarde voor ons heeft gereserveerd. En van de creativiteit van onze telers, verwerkers en koks die als heuse tovenaars de smakelijke rijkdom een extra dimensie geven”, zegt hij.

Fol wil een familie van gelijkgezinden uit de grond stampen. “We’re Smart World wil alle bedrijven samenbrengen die ons gedachtegoed onderschrijven. Dat moet verzekeren dat er in de toekomst meer garanties zijn op een betere ecologische voetafdruk en doorgedreven duurzaamheid.”

De lancering vindt niet toevallig plaats in de Week van groenten en fruit, van 2 tot 8 mei. Fol is daar al sinds 2009 de initiatiefnemer van. “Doel van de actie is lokale telers in de spotlights zetten en in de toekomst een soort autosalon uit te bouwen voor de sector.”

Peulvruchten zijn uitgeroepen tot groente van het jaar. Fruit van 2016 is de appel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lubbeek
Lubbeek

Familiebedrijf opent office op Ibiza

LUBBEEK – Het Lindense familiebedrijf M&T (Muylaert & Theys), leverancier van relatiegeschenken, giveaways, marketing materiaal en promotietextiel, opent in april… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.