Nieuws Vlaams-Brabant Steekvlam bij Caterpillar: slachtoffer afgevoerd met brandwonden

Steekvlam bij Caterpillar: slachtoffer afgevoerd met brandwonden

Steekvlam bij Caterpillar: slachtoffer afgevoerd met brandwonden

GRIMBERGEN – De hulpdiensten moesten woensdagochtend uitrukken naar de Caterpillarvestiging op de Humbeeksesteenweg nadat er een steekvlam was ontstaan in de industriële keuken. Eén persoon liep daarbij brandwonden op en moest naar het ziekenhuis worden afgevoerd.

Het incident deed zich voor rond 9.30 uur. Brandweer, politie, ziekenwagen en MUG snelden ter plaatse. “Iemand van het poetspersoneel die in de industriële keuken aan het kuisen was aan het fornuis heeft op een gegeven moment een steekvlam in het gezicht gehad”, vertelt Jurgen Braeckmans van de politiezone Grimbergen.

“De persoon liep ook brandwonden op aan de armen. Het slachtoffer werd afgevoerd naar het ziekenhuis maar verkeert niet in levensgevaar. De oorzaak is vooralsnog onduidelijk. De brandweer heeft het gas voorlopig afgesloten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.