Nieuws Vlaams Brabant Sterke sprekers op Made in Vlaams-Brabant live (2)

Sterke sprekers op Made in Vlaams-Brabant live (2)

Sterke sprekers op Made in Vlaams-Brabant live (2)

Made in Vlaams-Brabant gaat live op donderdag 30 maart in de gebouwen van voetbalclub Oud Heverlee Leuven (OHL) aan de Kardinaal Mercierlaan in Heverlee-Leuven. Wij presenteren u nu al de vier sprekers. In het tweede deel komen Nico Van de Velde, creatief directeur bij Hotel Hungaria, en Stefaan Motte, vicevoorzitter van Materialise, aan bod.

Het is de eerste keer dat Made in Vlaams-Brabant live gaat. Stoom je onderneming klaar voor de toekomst is het motto van het netwerkevent. Wij brengen ondernemers bij elkaar voor een boeiend programma met straffe sprekers van bedrijven uit de regio.  Nadien bieden we een walking dinner met netwerkmogelijkheden aan, waar de aanwezigen duurzame zakencontacten kunnen leggen.

Nico Van de Velde is mede-oprichter en directeur strategie en creatie bij Hotel Hungaria, de televisieproductiemaatschappij in Leuven. Hij studeerde aan de filmschool Narafi en begon zijn carrière als regisseur bij het televisieproductiehuis Endemol. In 2009 stond hij mee aan de wieg van Hotel Hungaria. Dit house of content maakt succesvolle tv-programma’s als Dagelijkse Kost, Goed Volk, Groenland, De baard van Bartel, De Lekkerste Straat en de Ketnetreeks Helden, waarvan in 2016 de met een Ensor bekroonde bioscoopfilm uitkwam. Hotel Hungaria creëert en publiceert sinds vorig jaar inhoud voor diverse online en offline kanalen. De klanten zijn uitgevers en merken.

 

Stefaan Motte is vicevoorzitter en lid van het directiecomité van Materialise in Leuven, pionier in 3D-printing. Hun software en diensten vormen de ruggengraat van die technologie. Motte is algemeen manager van Materialise Software. Die afdeling ontwikkelt en commercialiseert de softwareproducten. Motte staat ook aan het hoofd van Powered by Materialise, een partnerschapprogramma dat bedrijven vertrouwd maakt met 3D-printing en de technologie doet toepassen voor hun eigen oplossingen. Dat programma is gebaseerd op ruim 26 jaar ervaring met 3D-printing. Motte is actief bij Materialise sinds 2010. Voordien werkte hij als manager bij NXP Semiconductors en als projectmanager bij Philips Electronics. Motte studeerde aan de KU Leuven wiskunde en computerwetenschappen.

Inschrijven voor het event kan hier. Aarzel niet want de plaatsen zijn beperkt. Tot dan!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.