Nieuws Vlaams-Brabant Steven vervelt tot Insparkle

Steven vervelt tot Insparkle

Steven vervelt tot Insparkle

HOEILAART – Extern adviseur Steven Govaerts van het vroegere Hoeilaartse S&H Consulting gaat voortaan professioneel door het leven als Insparkle. Onder die nieuwe naam zet hij verder wat hij al jaren doet, advies geven en dat ook implementeren in de praktijk. Hij helpt bedrijven en hun werknemers te veranderen, groeien en excelleren. Om die transformatie te bereiken inspireert hij bedrijven op vier terreinen: strategie, organisatie, HR-beleid en team- en leiderschapscoaching.

Bij Steven Govaerts is er enkel plaats voor veel praktijk. In zijn bekende stijl inspireert, enthousiasmeert en motiveert hij bedrijven, en vooral de werknemers ervan. Uit die gedrevenheid en instelling is de naam Insparkle ontstaan als combinatie van ‘to inspire’ – inspireren – en ‘sparkle’ – schitteren. “Bedrijven inspireren om te schitteren”, zo vat Steven Govaerts zijn missie samen.

“Ik help bedrijven om duidelijk leiderschap te tonen en sterk te communiceren in een verbindende omgeving”, vertelt Steven. “Ik help hen hun strategie klaar en duidelijk te bepalen en hun organisatie daarop af te stemmen. Belangrijk is dat ze alle werknemers in het transformatieproces betrekken, zorgen voor performante teams en bouwen aan een aangepaste cultuur en gepaste HR-processen. Een moderne leider heeft aandacht voor het welzijn van het individu zonder dat hij de resultaten uit het oog verliest. Ook leiders horen dus te veranderen, en daar help ik graag aan mee”, zegt Govaerts.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

7 falingen

ZAVENTEM/MEISE/STROMBEEK-BEVER/ZEMST - De Nederlandstalige ondernemingsrechtbank van Brussel heeft het faillissement geopend van 7 bedrijven.  Lees meer