Nieuws Vlaams Brabant Sylvester uit Wespelaar maakt VTM-reeks met Nathalie Meskens en Tine Embrechts 

Sylvester uit Wespelaar maakt VTM-reeks met Nathalie Meskens en Tine Embrechts 

Sylvester uit Wespelaar maakt VTM-reeks met Nathalie Meskens en Tine Embrechts 

SylvesterProductiehuis Sylvester uit Wespelaar (Haacht) werkt aan een fictiereeks voor VTM met Nathalie Meskens en Tine Embrechts in de hoofdrollen.

“Als crossmediaal huis zijn we gespecialiseerd in het vertellen van audiovisuele en verhalen”, zegt Erik Hendriks van Sylvester. “We zijn dan ook ontzettend blij dat we deze zomer starten met  de opnames van Gina & Chantal, een nieuwe serie die bijna volledig gedraaid wordt in Noord-Limburg.”

“Tine Embrechts speelt de rijke, wat naïeve Gina. Nathalie Meskens speelt haar poetsvrouw Chantal. Samen worden ze meegesleurd in een mysterie dat heel de villawijk in de ban houdt”, zegt Geert Vanoverschelde. ” We werken voor de tien-delige reeks nauw samen met de stad Lommel en de gemeenten Hechtel-Eksel en Overpelt, maar ook met de provincie Limburg en natuurlijk met de zender VTM.”

Het scenario voor de reeks is van Gerrie Van Rompaey, onder meer bekend van Sylvesters vorige fictiereeks Crème de la crème en Safety First. De regie is in handen van Thomas De Cock, die voor de De Zonen van Van As tekende.

‘Gina en Chantal’ zal ten vroegste volgend jaar op VTM te zien zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.