Nieuws Vlaams-Brabant Technologiebedrijf Zetes en Panasonic vieren samenwerking

Technologiebedrijf Zetes en Panasonic vieren samenwerking

Foto Belga

Technologiebedrijf Zetes en Panasonic vieren samenwerking

BRUSSEL – In Tokio hebben het Brusselse bedrijf Zetes en de Japanse technologiereus Panasonic maandag hun samenwerking gevierd. Dat gebeurde in aanwezigheid van prinses Astrid, die in Japan een economische missie leidt.

Zetes is een Brussels technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in de identificatie van goederen en personen, en onder meer bekend van elektronische identiteitskaarten. Het was een tijd genoteerd op de beurs van Brussel, maar verdween in 2017 van de tabellen nadat het volledig was overgenomen door de Japanse technologiegigant Panasonic.

“Panasonic en Zetes vormen een gouden combinatie”, vertelt Ronny Depoortere van Zetes. “Hun technologie en lokale dienstverlening, gecombineerd met onze expertise in onder andere de elektronische identiteitskaarten, laten ons toe om verder te groeien.”

“Zowel voor de elektronische identiteitskaarten als de elektronische paspoorten hebben we in België prijzen gewonnen”, gaat Depoortere verder. “In Japan gaan ze de paspoorten de komende jaren innoveren en wij zullen met onze expertise daarin bijdragen.”

Missie

Naast Zetes zullen ook zo’n zestig andere Brusselse bedrijven de economische banden in Japan versterken. Deze bedrijven hebben uiteenlopende doelstellingen voor de missie, gaande van een eerste marktverkenning, over het ontmoeten van potentiële en huidige klanten en partners, het voorstellen van Brusselse producten tot het sluiten van concrete samenwerkingsakkoorden en verkopen.

LEES OOK. Drie Leuvense start-ups gaan mee op economische missie naar Japan

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.