Nieuws Vlaams Brabant Tegelspecialist neemt intrek in kurkdroge toonzaal

Tegelspecialist neemt intrek in kurkdroge toonzaal

Tegelspecialist neemt intrek in kurkdroge toonzaal

LEUVEN/OVERIJSE/ZAVENTEM  – Tegel Concept, de tegelspeciaalzaak uit Overijse, opent een nieuwe toonzaal in Leuven. De showroom is gelegen langs de Tiensesteenweg waar vroeger de intussen failliete kurkverkoper Santana gehuisvest was, Tegel Concept kondigt ook een hernieuwd partnerschap aan met de jeugdwerking van voetbalclub Oud-Heverlee Leuven. 

Bij Tegel Concept vindt de klant keramische tegels voor binnen en buiten, parket, laminaat en vinyl, maar ook alle toebehoren nodig voor de verwerking van deze vloeren. Naast de bestaande showrooms in Overijse, Zaventem en Sint-Martens-Latem opent Tegel Concept nu een nieuwe toonzaal in Leuven in het pand waar de intussen failliete kurkspecialist Santana gevestigd was.

Vooral particulieren 

De nieuwe toonzaal in Leuven zal zich vooral richten op particulieren. “Aan de hand van moodboards gaan we de keuze van de klant samenstellen tot een totaalconcept”, vertelt Ben Vanpée van Tegel Concept. “Ons sterke team kent de markt door en door en heeft oog voor de allernieuwste trends in binnen- en buitenland. Op regelmatige basis worden er tegelbeurzen in Italië en Spanje bezocht om de nieuwigheden te bekijken bij onze leveranciers, wordt het aanbod bepaald en worden deze geïntegreerd in onze toonzalen. Er komt ook een architectenhoek waar architecten samen met hun klanten inspiratie opdoen.”

Jeugdwerking OHL 

Niet alleen met de nieuwe toonzaal, maar ook met een hernieuwd partnerschap met OH Leuven versterkt Tegel Concept de banden met Leuven. Vanaf dit seizoen is Tegel Concept opnieuw zichtbaar in het King Power at Den Dreef Stadion en zet het de schouders onder de Academy van OH Leuven. Hiermee knoopt Tegel Concept weer aan bij het vertrouwde recept door de jeugdopleiding mee te helpen ondersteunen.

“Ons engagement naar OHL en andere voetbalclubs, ongeacht hun sportief niveau, is er altijd al geweest. Bij ons heeft de jeugd steeds een stevig streepje voor. Wij hopen in de toekomst de jeugdspelers van deze clubs te helpen doorgroeien naar succes. De communitywerking van OH Leuven is en blijft een sterk verhaal. Net dat verhaal ligt sterk in de lijn van onze identiteit en onze doelstelling. Wij zijn heel blij opnieuw te kunnen deel uitmaken van de grote OHL-familie”, besluit Vanpée.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Grimbergen, Jette
Grimbergen

Verdachten zaak Goes in de cel

GRIMBERGEN/JETTE - In het onderzoek naar de moord op vastgoedmakelaar Frank Goes uit Grimbergen zijn twee verdachten opgepakt. Ze zitten… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Boortmeerbeek, Leuven
Boortmeerbeek

8 falingen

LEUVEN/BOORTMEERBEEK/ROTSELAAR/TERVUREN/SCHERPENHEUVEL - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 8 bedrijven failliet verklaard.        Lees meer

Roosdaal
Roosdaal

Doek valt over frisdrankproducent

ROOSDAAL - Minak, de vennootschap achter water-en frisdrankproducent Léberg uit Roosdaal, is door de ondernemingsrechtbank van Brussel failliet verklaard. De… Lees meer