Nieuws Vlaams Brabant Tent uit Landen voor voorstelling nieuwe Bentley

Tent uit Landen voor voorstelling nieuwe Bentley

Tent uit Landen voor voorstelling nieuwe Bentley

bentleyHet luxe automerk Bentley heeft zijn nieuwste model voorgesteld in stijl. De Bentley GT Speed 2016 was de hoofdrolspeler in de Outback van Australië. Daar raasde hij met een duizelingwekkende snelheid van 332km/u van Darwin in het noorden naar Port Augusta in het zuiden.
Voor deze persvoorstelling van de nieuwe Bentley GT Speed 2016 deed Inc Content, gespecialiseerd in het maken van releases van exclusieve wagens, een beroep op Canvas And Tent Europe uit Landen. Dit bedrijf produceert op maat gemaakte luxe lodges en plaatst deze wereldwijd op vraag van de klant.
“De weg in kwestie heet de Stuart Highway”, zegt Carlo Pessemier. “Het is een 1761-mijl weg die loopt over het hele continent van Darwin in het noorden naar Port Augusta in het zuiden. Die afstand is ongeveer dezelfde als die tussen New York en Denver. Alleen heeft de Stuart Highway, in tegenstelling tot een standaard snelweg, een lange strook van 194 km, zonder snelheidsbeperking.”

Canvas And Tent Europe is ontstaan door een joint venture van LPI en Canvas And Tent, dit om aan de blijvende vraag van luxe lodges te kunnen voldoen. Niet toevallig dat Bentley dan de keuze maakt om deze ter ondersteuning van hun nieuwe GT versie wenst te gebruiken.
In deze videospot is de Shaka Lodge duidelijk te zien naast de Bentley GT Speed 2016.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Diest, Holsbeek
Diest

3 falingen

HOLSBEEK/TREMELO/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 3 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.