Nieuws Vlaams-Brabant Thé Dansant trekt naar Kasteel van Hoen en verwelkomt nu ook bedrijven

Thé Dansant trekt naar Kasteel van Hoen en verwelkomt nu ook bedrijven

Tijl Materman (links), Ward Vertommen (midden) en Kjell Materman.

Thé Dansant trekt naar Kasteel van Hoen en verwelkomt nu ook bedrijven

GEETBETS/OVERIJSE –   Tijl en Kjell Materman van het bedrijf United Spirits, uit Overijse, organiseren op zondag 3 oktober een nieuwe editie van Thé Dansant. Met het thema “Fils à papa” onder de arm trekken de broers dit keer naar het Kasteel van Hoen in Geetbets. Voor de allereerste keer in het 12-jarige bestaan kunnen bedrijfsgroepen intekenen op de feestformule. 

Het concept van Thé Dansant (in studentenmiddens ook TD genoemd) van de broers Materman is een zondagnamiddag feesten op elektronische muziek in een uniek kader. Voor de nieuwe editie “Fils à papa” trekken Kjell en Tijl naar het Kasteel van Hoen in Geetbets. “Er zullen twee podia zijn waar kwalitatieve elektronische acts (dj’s) zullen optreden”, vertelt Kjell. “Naast de drankstands zijn er ook foodtrucks voorzien.” Tot daar de catering en de muziek.

“Bitcoin deck” voor bedrijven 

Tijl en Kjell zullen nooit een VIP organiseren. “Maar door de coronamaatregelen hebben we ons concept wat moeten aanpassen, en werkten we in bubbels met het gebruik van QR-codes. Hierdoor konden onze gasten drank bestellen aan hun tafel. Door de versoepeling van de maatregelen kunnen we weer vrijer feesten maar een deel van ons publiek vond het in groep/bubbels feesten wel aangenaam. Voor die groep bieden we op 3 oktober voor de allereerste keer een “Bitcoin deck” aan. Dat zijn gereserveerde tafels waar groepen mensen samen kunnen genieten van Thé Dansant. In die context zetten we de TD nu ook open voor bedrijven die enkele tafels willen reserveren voor een ludieke teambuilding of andere bedrijf gerelateerde activiteit”, vertelt Kjell nog.

Breed publiek 

Thé Dansant richt zich op een breed publiek. “Vanaf 21 jaar zijn de mensen welkom. Tijdens de vorige edities hadden we gasten van 30,40, ja zelfs 50 jaar op ons feestje. Belangrijk is wel dat de gasten elektronische muziek smaken.”

Vertrouwen opgebouwd 

Thé Dansant trekt gemiddeld 2.000 bezoekers. Omdat het weer in dit land wel eens een spelbreker kan zijn nemen de organisatoren steeds het zekere voor het onzekere. “Meestal is het feest in openlucht maar te elfder uren kunnen we door slecht weer wel een transparante tent opzetten. De doorzichtige tent is een bewuste keuze omdat we het zicht op de unieke locatie willen behouden. Door de jaren heen hebben we heel wat vertrouwen bij de gasten opgebouwd omdat ze weten dat ze in alle omstandigheden droog en warm kunnen feesten. Vaak zijn de TD’s dan ook op voorhand hopeloos uitverkocht”, zegt Kjell nog.

Kasteelheer

Kasteelheer Ward Vertommen van het Kasteel van Hoen ziet de broers Materman graag komen. “Ik was zelf aanwezig tijdens een Thé Dansant in de abdij van Villers-La-Ville”, vertelt Ward. “De sfeer was er fantastisch. Ik kijk dan ook uit naar de komst van Thé Dansant in Geetbets.” Bedrijven kunnen hun plaatsen in de “Bitcoin deck” reserveren via tijl@unitedspirits.be

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.