Nieuws Vlaams Brabant The Oval Office nieuwe communicatiepartner UHasselt

The Oval Office nieuwe communicatiepartner UHasselt

The Oval Office nieuwe communicatiepartner UHasselt

BRUSSEL/ANTWERPEN – The Oval Office, met een vestiging in Tour & Taxis in Brussel, is de komende 4 jaar de vaste communicatiepartner van de Universiteit Hasselt. Het bureau zal de marketingstrategie van de universiteit begeleiden en interne en externe campagnes bedenken en uitrollen.

Na een kandidaatstelling werden 4 bureaus geshortlist; uiteindelijk werd The Oval Office gekozen op basis van een experience-driven campagneconcept waarbij potentiële toekomstige studenten rechtstreeks aangesproken worden.

Advies en uitrol 

The Oval Office zal advies geven over de communicatie- en de marketingstrategie en in nauw overleg met de verantwoordelijke teams bij UHasselt instaan voor de creatieve en productionele uitrol ervan. Het gaat dan onder meer over het opzetten en opvolgen van creatieve campagnes via traditionele media, social media en andere online kanalen, de creatie van brochures, (e-)mailings en publicaties. Maar ook over de productie van live experiences en het ondersteunen bij de organisatie van evenementen.

Wervingscampagne nieuwe studenten

De selectie gebeurde op basis van een ontwerp voor een wervingscampagne voor nieuwe studenten. UHasselt koos voor de experience-driven aanpak van The Oval Office en het concept waarbij de potentiële toekomstige student gevraagd wordt wat hij of zij wilt. De jury was overtuigd van “de slogan en de visuele stijl die vele mogelijkheden biedt voor uitwerking op de verschillende communicatiedragers”.

The Oval Office 

The Oval Office is een communicatiebureau dat ‘real-life experiences’ centraal stelt in al zijn campagnes. Met een team van meer dan 65 medewerkers werken ze vanuit de kantoren in Brussel, Antwerpen en Amsterdam. Ze mengen live, digital, content, social, technologie, loyalty en media tot opmerkelijke interne en externe campagnes. The Oval Office werkt onder andere voor Google, BMW, Proximus, ABVV, Nintendo, Adobe, SD Worx, Thuisbezorgd.nl en AB InBev.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

COVID-19
Watermaal-Bosvoorde
Watermaal-Bosvoorde

Bedrijf komt met online werkplek expert

WATERMAAL-BOSVOORDE - Colliers International, strategisch adviseur in bedrijfsvastgoed en ontwikkelaar/uitvoerder van kantoorconcepten en met Belgische zetel in Watermaal-Bosvoorde, lanceert een… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Boortmeerbeek, Leuven
Boortmeerbeek

8 falingen

LEUVEN/BOORTMEERBEEK/ROTSELAAR/TERVUREN/SCHERPENHEUVEL - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 8 bedrijven failliet verklaard.        Lees meer

Roosdaal
Roosdaal

Doek valt over frisdrankproducent

ROOSDAAL - Minak, de vennootschap achter water-en frisdrankproducent Léberg uit Roosdaal, is door de ondernemingsrechtbank van Brussel failliet verklaard. De… Lees meer