Nieuws Vlaams Brabant Tiense Polytek opent nieuwe vestiging in Wallonië

Tiense Polytek opent nieuwe vestiging in Wallonië

CEO Werner Herbots.

Tiense Polytek opent nieuwe vestiging in Wallonië

TIENEN – Het Tiense engineeringbedrijf Polytek trekt naar Wallonië. Volgende week maandag opent de onderneming een nieuw kantoor in Luik. In de nieuwe vestiging gaan alvast drie medewerkers aan de slag. 

Met de opening van de nieuwe vestiging wil Polytek haar klanten in het Franstalige landsgedeelte nog beter ondersteunen. Naast de kantoren in Tienen en Luik maakte het bedrijf de ambities bekend om zijn aanwezigheid in België en internationaal verder uit te breiden.

Engineering 

Polytek is gespecialiseerd in het laten passen van nieuwe ontwerpen in bestaande technische installaties. Dat kan gaan van het exact in kaart brengen van een bestaande situatie via 3D laserscanning, tot BIM-management (Building Intelligent Models) waarbij het hele traject van bij de conceptfase tot en met de effectieve constructie beheerd wordt. “Hiervoor heeft Polytek experten in huis die gespecialiseerd zijn in verschillende vormen van engineering: mechanical, piping, civil en structural”, zegt CEO Werner Herbots van Polytek.

Voeding en farma 

Polytek werd opgericht in 2011 en focust zich op de voedingssector en de farma. Het bedrijf nam dit jaar al 4 nieuwe medewerkers aan. “In totaal stellen we 22 mensen tewerk, directie inbegrepen. Bij deze kan ik ook meedelen dat we op zoek zijn naar 5 nieuwe krachten”, besluit Werner Herbots. In de nieuwe vestiging in Luik gaan 3 medewerkers aan de slag. Polytek Tienen is gevestigd in het gebouw van Foodport.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Anderlecht, Zaventem
Anderlecht

Vaccinproducent snoeit in banen

ZAVENTEM/ANDERLECHT - In het distributiecentrum van farmabedrijf Pfizer in Zaventem gaan mogelijk tot 38 van de 238 banen verloren. Dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Vlaams Brabant

Make-over voor ’t Roddelkot

BERTEM - Dagbladhandel ’t Roddelkot aan de Tervuursesteenweg in Bertem heeft een complete make-over gekregen.  Behalve het gloednieuwe interieur is… Lees meer

Boortmeerbeek
Boortmeerbeek

Michel bouwt bandencentrale 2.0

BOORTMEERBEEK - Aan de Leuvensesteenweg in Hever (Boortmeerbeek) heeft zaakvoerder en eigenaar Michel Vantilt zijn nieuwe bandencentrale Banden Michel in… Lees meer