Nieuws Vlaams Brabant TMS exclusief verdeler van Ahmet Yar

TMS exclusief verdeler van Ahmet Yar

TMS exclusief verdeler van Ahmet Yar

tmsTechnical Maintenance Service nv, kortweg TMS uit Ternat, is voortaan exclusief verdeler van Ahmet Yar koelmeubels voor België.

“Het bedrijf Ahmet Yar, opgericht in 1946 in het Turkse Izmir, is marktleider in de koeltechnische sector voor Turkije”, zegt Filip Goormans, sales manager bij TMS. “Ahmet Yar  is ook wereldwijd een van de belangrijkste spelers op het vlak van koelmeubels.”

Dat Ahmet Yar voor TMS koos, is niet verwonderlijk. Er zijn immers nogal wat parallellen tussen de twee bedrijven. “Ahmet Yar is gericht op kwaliteit en klanttevredenheid en maakt het grote verschil door zijn dienst na verkoop, service en jarenlange expertise”, zegt Goormans.  “De koel- en vriesmeubels  zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en dieptes en dit met behoud van hun korte levertermijnen. De meubels kunnen gekoeld worden met de milieuvriendelijkste koudemiddelen die voldoen aan de allerhoogste wettelijke eisen.”

“De specifieke expertise op het gebied van koel-en vriesmeubels van zowel TMS als Ahmet Yar komt ook tot uiting in het kosten- en energiebesparende aspect voor de gehele koelinstallatie en dat is een  voordeel voor de klant”, zegt Goormans

TMS, met hoofdzetel in Ternat en een filiaal in Genk, is in heel België actief op het vlak van koeling, verwarming, ventilatie en airconditioning. “Klanten kunnen bij ons terecht voor een complete dienstverlening”, klinkt het. “Ze kunnen op ons rekenen voor koeling, verwarming en de opvolging van hun installaties. Onze servicedienst garandeert onderhoud en herstelling van de installatie. Vanuit onze controlekamer, die 24 uur per dag en zeven dagen per week bemand is met koeltechnisch opgeleide medewerkers, houden we de installaties van onze klanten continu in de gaten.” Vooral voor  koelinstallatie waar bijvoorbeeld voedsel koel wordt gehouden, is die service de klok rond bijzonder belangrijk.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.