Nieuws Vlaams Brabant TriFinance laat zich niet afschepen door gezondheidscrisis

TriFinance laat zich niet afschepen door gezondheidscrisis

TriFinance laat zich niet afschepen door gezondheidscrisis

ZAVENTEM – Het internationale consultancy bedrijf TriFinance, met Belgische kantoren in onder andere Zaventem, heeft in het Europese financiële centrum Frankfurt am Main zijn vierde Duitse vestiging geopend. Die nieuwe stap in zijn ontwikkeling volgt een jaar nadat het in het Groothertogdom Luxemburg voet aan wal zette. In Luxemburg-stad en in Hamburg verhuisde de organisatie recentelijk naar grotere kantoren. Covid-19 belemmert de groei van TriFinance niet. Naast Duitsland, Nederland en Luxemburg is TriFinance sinds 2002 actief in België, waar uitbreiding ook in de steigers staat.

Als netwerkorganisatie combineert TriFinance business-to-business, operationele ondersteuning en pragmatische dienstverlening in finance, ICT en risk management.

Managing Director en Chief Operating Officer (MD/COO) Xavier Gabriëls: “De Duitse markt is sterk geïnteresseerd in onze combinatie van Transition & Support, pragmatische adviesverlening en Werving & Selectie. Het Frankfurt-office biedt de mogelijkheid organisaties in en rond dit belangrijke economische centrum nog beter te ondersteunen en mensen die voor hun verdere loopbaanontwikkeling op zoek zijn naar een purpose-driven organisatie met een unieke filosofie, te overtuigen van ons model.”

 Loopbaan in eigen hand

 TriFinance zet zijn 800 medewerkers op de eerste plaats. Ze worden gestimuleerd om hun carrière in eigen hand te nemen en krijgen hierbij alle hulp van de organisatie om verder te groeien. Dat gebeurt in de eerste plaats dankzij het matchen van hun ambities met projecten die klanten hebben. Wanneer medewerkers zich goed voelen en zich op basis van de eigen ambities ontwikkelen, leveren ze beter werk af. Daar zijn alle betrokkenen bij gebaat”, luidt het.

Aanpak die aanslaat

“De groei die we als organisatie doormaken, laat zien dat onze aanpak aanslaat.  We verwelkomen daarom graag nieuwe collega’s die het verschil weten te maken op projecten”, besluit Xavier Gabriëls.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Brussel, Koekelberg
Brussel

4 falingen

VILVOORDE/BRUSSEL/KRAAINEM/SCHAARBEEK - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer