Nieuws Vlaams-Brabant Trooper sluit partnerschap met koekjesfabrikant

Trooper sluit partnerschap met koekjesfabrikant

Elisabet Lamote van Trooper.

Trooper sluit partnerschap met koekjesfabrikant

GRIMBERGEN – Het online shopplatform Trooper uit Grimbergen, waarmee verenigingen of goede doelen geld kunnen inzamelen via de verkoop van producten, heeft een partnerschap gesloten met de Belgische koekjesfabrikant Jules Destrooper. Verenigingen of goede doelen die de komende weken koekjes van Jules Destrooper verkopen, kunnen rekenen op een fikse commissie. 

Al 285 verenigingen en goede doelen, verspreid over heel Vlaanderen, genieten van een deel van de koek: zij gaan de boer op en verkopen vanaf 20 september tot en met 27 oktober koekjesdozen ten voordele van hun vereniging. Elke deelnemende vereniging krijgt toegang tot een webshop, waarin de producten door leden en sympathisanten gekocht kunnen worden. De verenigingen kunnen zelf de volledige verkoop opvolgen via een platform. Zo kan de verkoop zowel digitaal als niet-digitaal georganiseerd worden, wat het voor verenigingen en goede doelen mogelijk maakt om op een eenvoudige manier snel financiële steun op te halen.

Het online shopplatform Trooper, gevestigd in Grimbergen, zorgt zo voor een welgekomen extra inkomstenstroom, die verenigingen en goede doelen vandaag extra hard nodig hebben, want de coronacrisis heeft ook hen zwaar geraakt.

Laurence Depondt, verantwoordelijke voor verenigingen binnen Jules Destrooper, is tevreden met de samenwerking. “Door met Trooper samen te werken, kunnen wij lokale, impactvolle initiatieven over heel Vlaanderen steunen.  Hopelijk geeft het hen een vliegende start aan het begin van het verenigingsjaar, zodat ze opnieuw zoals voor Corona hun werking kunnen verderzetten.” De verenigingen en goede doelen die de koekjes van Destrooper verkopen, kunnen rekenen op een fikse commissie.

Elisabet Lamote, co-founder Trooper: “via Trooper.be kan iedereen naast deze actie, ook het hele jaar door geld inzamelen voor een vereniging of een goed doel naar keuze door online te shoppen, zonder dat het je één eurocent extra kost. Intussen ging er via Trooper al 3,5 miljoen euro naar de meer dan 8.500 aangesloten verenigingen en goede doelen uit Vlaanderen & de teller blijft tikken.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

7 falingen

ZAVENTEM/MEISE/STROMBEEK-BEVER/ZEMST - De Nederlandstalige ondernemingsrechtbank van Brussel heeft het faillissement geopend van 7 bedrijven.  Lees meer