Nieuws Vlaams-Brabant Arm van Hagelands bedrijf reikt tot in Dubai

Arm van Hagelands bedrijf reikt tot in Dubai

Marc Tielemans.

Arm van Hagelands bedrijf reikt tot in Dubai

AARSCHOT – BelExpo heeft de Aarschotse RealCGR®  (Compliance, Governance en Risk Management) toolings van het bedrijf Ucaris geselecteerd voor de “veerkracht” van het Belgische paviljoen op de WereldExpo van Dubai.

Duizenden bezoekers, deelnemers, zakenmensen en werknemers zullen kennismaken met de technologische rijkdom van ons land tijdens hun bezoek aan het Belgische Paviljoen op de WereldExpo in Dubai. Om dat bezoek voor alle betrokkenen in veilige en veerkrachtige omstandigheden te laten verlopen deed BelExpo een beroep op de expertise van het bedrijf Ucaris uit Gelrode bij Aarschot.

Tools

“BelExpo heeft gekozen voor onze tools RealBCP® (voor het opbouwen van veerkracht en reageren in geval van crisis), RealCRC® (voor slimme meldingen en waarschuwingen) en RealDPG® (voor het beheren van Data Protection Compliance in overeenstemming met EU-GDPR en meer nationale gegevensbeschermingswetten)”, zegt stichter en eigenaar Marc Tielemans van het overkoepelende Ucaris.  “Er is ook het aspect van veelvuldige verwerking van persoonsgegevens.  Het paviljoen heeft ervoor gekozen om dit te behandelen in volledige overeenstemming met de Belgische, Europese en lokale wetten en garandeert dus de hoogste normen bij het omgaan met de persoonsgegevens van alle belanghebbenden.”

Veiligere zakenwereld

Via de RealCGR® toolings biedt Ucaris dagelijks advies rond en implementatie van diensten op het gebied van bedrijfsweerbaarheid en-continuïteit, crisiscommunicatie, bescherming van persoonsgegevens, informatiebeveiliging,  third party cyber risk management en enterprise risk management. “We zien het als onze missie om bij te dragen aan een veiligere zakenwereld en doen dit op een bijzondere manier. Ver weg van de platgetreden paden tonen we onze inzet in de context van “heruitgevonden steden”. Dit concept omvat de gecombineerde toepassingsdomeinen van de “slimme steden” (“smart cities”), “veerkrachtige steden” (“resilient cities”) en real-time informatie over allerhande aspecten van stadsmanagement”, luidt het.

Schaalmodel Dubai-stad

Op de WereldExpo in Dubai zal Ucaris met zijn RealCGR® toolings, in samenwerking met partner Oracle, de nieuwste concepten laten zien aan de hand van een schaalmodel van Dubai-stad. “Het gebruik van virtual-en augmented reality  alsook Internet of Things creëren een stads- en technologie-ervaring van het volgende niveau”, besluit Tielemans.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.