Nieuws Vlaams-Brabant Uitgeweken Carrier Transicold blijft in de buurt met service hub bij Fraikin

Uitgeweken Carrier Transicold blijft in de buurt met service hub bij Fraikin

Uitgeweken Carrier Transicold blijft in de buurt met service hub bij Fraikin

MACHELEN – Fraikin en fabrikant van temperatuurgecontroleerde installaties Carrier Transicold zetten een nieuwe samenwerking op met de lancering van een service hub op de terreinen van het Fraikin-hoofdkantoor in Machelen. Fraikin wordt daardoor de onestopshop voor alle klanten uit de omgeving van Brussel die gebruikmaken van voertuigen met een Carrier-koelunit.

Fraikin, de marktleider op het vlak van verhuur- en leasing van bedrijfsvoertuigen, deed al langer een beroep op koelunits van Carrier voor zijn aanbod van gekoelde transportvoertuigen. Voortaan kunnen klanten die gebruikmaken van zo’n voertuig terecht op de site van het Fraikin-hoofdkantoor in Machelen voor onderhoud. Op die manier wordt een oplossing gevonden voor de verhuizing van de Carrier-vestiging van Zellik naar Erpe-Mere. Klanten worden dus nog steeds in de omgeving van Brussel geholpen.

De Carrier-hub in Machelen wordt een onestopshop voor klanten van Fraikin en externe Carrier-klanten. Zij kunnen er terecht voor herstel, service en onderdelen. “Dit is een voordeel voor onze klanten”, weet Cyriel Vrijders, CEO Benelux bij Fraikin. “Zij worden voortaan geholpen in onze garages en moeten niet langer een extra verplaatsing maken naar een externe Carrier-vestiging.” De samenwerking gaat meteen van start.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

7 falingen

ZAVENTEM/MEISE/STROMBEEK-BEVER/ZEMST - De Nederlandstalige ondernemingsrechtbank van Brussel heeft het faillissement geopend van 7 bedrijven.  Lees meer