Nieuws Vlaams Brabant Unitax Zaventem werkt voortaan met taxi.eu

Unitax Zaventem werkt voortaan met taxi.eu

Unitax Zaventem werkt voortaan met taxi.eu

taxi euDe grootste taxi-dispatchers van België, meer bepaald die van de steden Brussel, Antwerpen, Zaventem, Kortrijk, Boom en Gent bundelen de krachten door aan te sluiten op de internationale taxireservatie-app taxi.eu.

Volgens Thierry Willekens, Commercial Director bij  Unitax uit Zaventem, is dat een heel doordachte keuze: “Als regio is Brussel een smeltkroes van verschillende lokale talen en tegelijk het centrum van Europa.  Een internationale app die al gebruikt wordt in Berlijn, Kopenhagen, Praag en andere steden wordt hier erg gewaardeerd.”

Door de digitale reservatieservice aan hun diensten toe te voegen, herpositioneren deze Belgische taxibedrijven zich als volwaardige concurrenten van de zuiver digitale aanbieders. “We combineren onze al sterke reputatie van betrouwbare taxi-ondernemer zoals die door onze klanten gekend is, met de nieuwe mogelijkheden van een moderne applicatie.  Tegelijk voegen we de lokale kracht van individuele bedrijven toe aan een nationale en internationale service”, zegt Pierre Steenberghen, Secretaris-Generaal van de nationale federatie GTL (Groupement des Entreprises de Taxis). DTM Taxi and Antwerp-Tax in Antwerpen, Taxis Autolux, Taxis Verts en Unitax in Brussel,  VTax in Gent, Rupel Taxi in Boom and VTC Taxis in Kortrijk bieden samen de taxi.eu service in België. Terwijl de digitale service wordt uitgebreid blijft ook de traditionele telefonische dispatch beschikbaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.