Nieuws Vlaams Brabant United Experts vult verjaardagsfeest anders in: verenigingen helpen dromen waar te maken

United Experts vult verjaardagsfeest anders in: verenigingen helpen dromen waar te maken

Google Street View.

United Experts vult verjaardagsfeest anders in: verenigingen helpen dromen waar te maken

BIERBEEK –  Adviesgroep United Experts, met onder andere een vestiging aan de Stationsstraat in Lovenjoel (Bierbeek), bestaat 25 jaar. Het bedrijf organiseert geen feest maar lanceert een projectoproep waarbij gratis advies, ter waarde van 70.000 euro, ter beschikking wordt gesteld van verschillende projecten die een goed doel behartigen.

Verenigingen met een maatschappelijk nut hebben ook dromen en plannen. Maar vaak ontbreken de middelen om alles te realiseren. Adviesgroep United Experts heeft kennis en expertise in huis, dat is hun kapitaal. Ter gelegenheid van hun 25ste verjaardag organiseren ze geen groot feest, maar willen ze hun kennis gratis ter beschikking stellen van goede doelen. Daarom zoekt United Experts verenigingen over heel België die zich dagelijks inzetten voor de maatschappij. Opvanghuizen voor mensen met een beperking, verenigingen voor kwetsbare jongeren, initiatieven voor mensen met een burn-out, jeugdbewegingen die dromen van eigen lokalen, ….Met dit initiatief willen ze de innovatie- en ondernemerschapscultuur bij verenigingen met een maatschappelijk belang stimuleren.

Domeinen 

“Met de financiering van in totaal 70.000 euro willen we organisaties steunen die advies en begeleiding nodig hebben op het vlak van vergunningsaanvragen, herbestemming van panden (functiewijzigingen), energieoptimalisatie of gebruik van hernieuwbare energie, stabiliteitsstudie, ontwerp van gebouwen of uitbreidingen en beheerplan biodiversiteit, landschapsinrichting enz”, zegt Veerle Borremans, Marketing en Communicatie bij United Experts.

Projectoproep praktisch 

De projectoproep loopt tot 28 februari 2021. De selectiecriteria en de opstelling van het aanvraagdossier vind je terug op www.unitedexperts.be/25jaar. Tussen 28 februari en 28 maart worden alle aanvragen beoordeeld door een jury. Op 28 maart worden de winnende projecten bekend gemaakt. Aangezien United Experts werkt over heel België roept de adviesgroep alle goede doelen, waar ook gevestigd, op om in te schrijven op de oproep.

United Experts 

United Experts is gegroeid uit een tiental vennootschappen (BDA, Profex, Exergie, Lycopersicon, Innolab, Delphy, Erfgoed en visie, Beeld van morgen, Landmax). Ook het bouwadviesbureau voor de landbouw, DLV, maakt deel uit van de groep. De experts staan alle ondernemers, op het platteland, in de industrie, in de natuur, bij met raad en daad. Ze begeleiden hen doorheen het wetgevend kluwen van maatregelen. Ze bekijken de kansen en mogelijkheden zodat hun onderneming succesvol wordt. De hoofdzetel is gevestigd in Beringen, in onze provincie is United Experts aanwezig met een kantoor van DLV in Lovenjoel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Leuven
Leuven

RoboRana bundelt krachten met Humain

LEUVEN/KONTICH – De Leuvense AI-specialisten van Humain hebben een partnerschap gesloten met het Antwerpse/Leuvense Robotics Competence Center RoboRana.  Lees meer

Leuven
Leuven

Dajo Hermans trekt de bossen in

GELDENAKEN/BRUSSEL/BERINGEN - Minder dan 3 weken na zijn afscheid bij het Brusselse PR-agency Bepublic Group kondigt media-en communicatieman Dajo Hermans… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Herent, Kampenhout
Herent

Afvalvrij winkelconcept breidt uit

HERENT/KAMPENHOUT/STEENOKKERZEEL/ZEMST/RIJMENAM - Het afvalvrij winkelconcept Mi'ssion Nature breidt zijn netwerk verder uit. Na afhaalpunten in Kampenhout en Winksele (Herent) is… Lees meer

Aarschot, Diest
Aarschot

Marktleider kruipt in bad bij Facq

ELSENE/ZAVENTEM/DIEST/AARSCHOT/LEUVEN/TIENEN/HALLE/ZELLIK/STROMBEEK-BEVER –  Facq, het Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in sanitair, verwarming en energiebesparing, bundelt zijn krachten met de Duitse… Lees meer