Nieuws Vlaams-Brabant deVastgoedkoning.be opent nieuw filiaal in Damiaandorp

deVastgoedkoning.be opent nieuw filiaal in Damiaandorp

deVastgoedkoning.be opent nieuw filiaal in Damiaandorp

TREMELO – Aan de Schrieksebaan in Tremelo is recent een filiaal van deVastgoedkoning.be geopend. Het is een van de eerste kantoren in Vlaanderen die de traditionele commissies inruilt voor een vaste vergoeding. 

Shirshova haalde de mosterd van de vaste vergoeding in het Verenigd Koninkrijk. “Ik heb altijd aandacht gehad voor de nieuwe trends en ontwikkelingen in de vastgoedwereld”, zegt Anastasia. “Op een dag kwam ik toevallig een Facebookpost tegen over vastgoedmakelaars in de buurlanden. De twee grootste vastgoedmakelaars van Engeland – Purplebricks en Yopa – ook “onlinevastgoedmakelaars” genoemd, werken met lage, vaste prijzen in plaats van commissies. Ze hebben lage operationele kosten door digitalisering van administratieve taken, er is geen sprake van luxueus ingerichte kantoren met administratief personeel en ze bieden geen gratis verhuiswagens aan kopers of verkopers. Wat ze wel bieden is veel lagere, vaste tarieven in plaats van torenhoge variabele commissies.”

Tarieven online 

Anastasia wil verder bouwen op dit vernieuwende succesverhaal uit het buitenland. “Zo werd het concept van deVastgoedkoning.be bedacht en zelfs de naam verwijst naar de digitale aanpak – onze website. Daar kunnen niet enkel kopers, maar ook verkopers alle informatie vinden zonder langs te moeten komen naar een vastgoedkantoor. Onze vaste makelaarstarieven, of zoals we ze noemen verkooppakketten, zijn simpelweg gepubliceerd op de website en zijn de klok rond consulteerbaar”, luidt het nog.

Hybride makelaar 

Met een nieuw kantoor aan de Schrieksebaan in Tremelo hebben klanten de mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken met ‘de mens achter de vastgoedmakelaar’. “Ik besef wel dat de verkoop van een woning vaak het meest belangrijke en de meest emotionele financiële transactie is in het leven van de verkopers. Een woonhuis dat te koop gesteld wordt door een koppel op leeftijd is veel meer dan een hoop bakstenen en een doorleefde keuken. Hier hebben hun kinderen hun eerste stappen gezet en die bruine vloertegels hebben ze zelf gekozen volgens de mode van toen. Ze hebben hier heel hun leven gewoond, elk weekend het gras afgereden en genoten ’s avonds samen van een glas wijn voor de tv. We mogen dat menselijke aspect van de verkooptransactie niet vergeten. Daarom hebben wij nu besloten om een fysiek kantoor te openen waar mensen met of zonder afspraak voor al hun vragen kunnen binnenstappen. Zo zijn we eigenlijk een hybride vastgoedmakelaar en combineren we het beste van twee werelden.”

Erkend vastgoedmakelaar en docent

Shirshova behaalde haar erkenning als vastgoedmakelaar en is docent Vastgoedmarketing bij Syntra in Leuven. Naast de vestiging in Tremelo is deVastgoedkoning.be ook actief in Leuven, in de Baron D’Eynattenstraat. De maatschappelijke zetel van het bedrijf is gevestigd in het Limburgse Stevoort bij Hasselt.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.