Nieuws Vlaams-Brabant Verschuivingen aan top immogroep, Leuvense Isabelle treedt af als CEO

Verschuivingen aan top immogroep, Leuvense Isabelle treedt af als CEO

Isabelle Vermeir, credit: Linkedin.

Verschuivingen aan top immogroep, Leuvense Isabelle treedt af als CEO

LEUVEN/BRUSSEL/HALLE/VILVOORDE -Immogroep Century21 Benelux kiest in 2022 voor vernieuwing. De Leuvense Isabelle Vermeir treedt af als CEO, en wordt opgevolgd door Olivier Laporta. Zaïna Risaci is binnengehaald als marketingdirecteur. Pieter Allegaert, die bijna 20 jaar ervaring heeft in het Century21-netwerk, wordt de nieuwe verkoopdirecteur. Met meer dan 130 kantoren in België, wil Century 21 Benelux het merk dynamischer maken door nog sterker in te zetten op marketing, digitalisering en door het behoud van een opleidingsniveau en gezelligheid in zijn netwerk van makelaars.

De komst van twee nieuwe mensen met een start-up- en retail-verleden moet een frisse wind laten waaien door een van de grootste immospelers in ons land. De ambitie is om de historische kracht van het netwerk te combineren met nieuwe initiatieven en succesvolle methoden uit andere sectoren dan de vastgoedsector.

De Leuvense Isabelle Vermeir treedt af als CEO en behoudt haar functie als gedelegeerd bestuurder van Century21. “Na 5 succesvolle jaren aan het hoofd van Century21 Benelux, heb ik besloten om een minder operationele rol op te nemen en alleen aan te blijven als Managing Director van de groep. De drie nieuwe benoemingen zijn een stap in de goede richting. Olivier Laporta en Zaïna Risaci zullen een frisse wind en nieuwigheden naar de sector brengen, terwijl ook Pieter Allegaert, die ons merk zeer goed kent, promotie maakt”, zegt Isabelle.

Nieuwbakken CEO Olivier Laporta (37) begon zijn carrière als analist bij PricewaterhouseCoopers. Na twee jaar besloot hij over te stappen naar Delhaize Groep, waar hij zich opwerkte in het aankoopdepartement. Na vier jaar Category Management en een expat-opdracht in het Amerikaanse filiaal van de retailer Le Lion, vervoegde hij in 2014 ondernemer Yvan Verougstraete om de keten van (Para)farmacie Medi-Market op te richten. Vier jaar lang bekleedde hij de functie van inkoopdirecteur waarna hij het beheer van de Business Unit Apotheken opnam. Die ontwikkelde hij actief via een franchise-afdeling van de keten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

8 falingen

HAACHT/LUBBEEK/TIENEN/LEUVEN/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 8 bedrijven en zelfstandigen failliet verklaard.  Lees meer