Nieuws Vlaams Brabant VGD schenkt 50 laptops aan #Allemaaldigitaal

VGD schenkt 50 laptops aan #Allemaaldigitaal

VGD schenkt 50 laptops aan #Allemaaldigitaal

LEUVEN/HALLE/WEMMEL – Adviesverlener VGD, met Vlaams-Brabantse kantoren in Leuven, Wemmel en sinds kort ook in Halle, schenkt 50 laptops aan het initiatief #Allemaaldigitaal, dat inzet op het bijbrengen van digitale vaardigheden aan doelgroep jongeren. 

VGD zet al jaren sterk in op digitalisering, zowel intern als bij haar klanten. De onderneming is er zich echter van bewust dat niet iedereen toegang heeft tot die digitale middelen en vaardigheden. Daarom heeft ze voor het tweede jaar op rij een aantal gebruikte laptops geschonken aan een goed doel. Dit jaar is dat #AllemaalDigitaal, een initiatief van drie non-profitorganisaties:  JCI Antwerpen, DigitalForYouth en Elegast. De kinderen en jongeren krijgen de nodige opvolging en ondersteuning bij het opbouwen van hun digitale vaardigheden. #AllemaalDigitaal geeft aan elke zorgvuldig geselecteerde jongere een laptop, een initiatieopleiding én 2 uur opleiding aan huis via Digicheques.

Trekker Mariet 

Mariet Defrancq, onlangs gestart bij VGD op de dienst HR Legal, bracht de bal aan het rollen. Mariet is lid van JCI Antwerpen en polste bij VGD wat de mogelijkheden waren. Daar moest de organisatie niet lang over nadenken. De 50 laptops zijn ondertussen opgehaald. “VGD is momenteel onze grootste sponsor qua aantal gedoneerde laptops. We waren er al in geslaagd om er een zestigtal in te zamelen, dankzij VGD is dat aantal zo goed als verdubbeld”, aldus een gelukkige Mariet Defrancq. Vorig jaar schonk VGD al 150 laptops aan vzw Close the Gap, waarvan DigitalForYouth deel uitmaakt.

Over VGD 

VGD biedt al 40 jaar onafhankelijk financieel advies op maat van Vlaamse ondernemers. Het zet daarbij sterk in op digitalisering zodat de klanten het proactief advies krijgen dat ze verdienen. Met 14 kantoren en meer dan 300 experten verspreid over Vlaanderen, ondersteunt VGD ondernemers bij elk mogelijk vraagstuk. Of het nu gaat over audit, tax, accountancy of over meer specifieke vragen rond subsidies, milieu, corporate finance, vermogensplanning…

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Diegem
Brussel

Pauwels groeit door in Nederland

DIEGEM/BRUSSEL - Pauwels Consulting, het Belgische consultancykantoor met specialisten op het gebied van engineering, life sciences en IT, realiseert zijn… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.