Nieuws Vlaams Brabant VIDEO. Stevige jongens leveren café eerste vat ongefilterde Primus dat buiten brouwerijmuren wordt getapt

VIDEO. Stevige jongens leveren café eerste vat ongefilterde Primus dat buiten brouwerijmuren wordt getapt

VIDEO. Stevige jongens leveren café eerste vat ongefilterde Primus dat buiten brouwerijmuren wordt getapt

HAACHT – Dries L’heureux, cafébaas van het Haachtse café De Ton-Per Sempre, heeft woord gehouden. De man kondigde aan dat brouwerij Haacht met twee boerenpaarden het eerste vat ongefilterd Primus-bier, dat buiten de brouwerijmuren wordt getapt, zou afleveren aan de deur van zijn café. En zo geschiedde. 

 

Afgelopen zaterdagochtend, bij de heropening van de horeca, draafden twee stevige jongens Markt in Haacht op. De symbolische levering werd op applaus onthaald. In onderstaande video kan u nagenieten van het historische moment.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Leuven
Leuven

Bekende cafébaas overleden

LEUVEN - De Leuvense horeca heeft maandag afscheid moeten nemen van Jaak Heelen, gewezen uitbater van café At The Bepop… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.