Nieuws Vlaams Brabant Videohouse slorpt TV Data op

Videohouse slorpt TV Data op

Videohouse slorpt TV Data op

Videohouse neemt nichespeler TV Data over. Dat heeft de tv-faciliteitenleverancier uit Vilvoorde dinsdag bekendgemaakt. Het Belgische TV Data uit Evere is een leverancier van zogenaamde realtime tv-graphics.

TV Data levert grafische gegevens bij bijvoorbeeld wielerwedstrijden op televisie. Zoals de namen van de renners en de tijdsverschillen. Ze doen dat onder meer bij de Ronde van Frankrijk.

“TV Data versterkt onze aanwezigheid op de live graphicsmarkt waar ook onze afdeling Boost actief is. Met deze overname proberen we de televisiezenders en productiehuizen tegemoet te komen in hun vraag naar meer technologie, innovatie en knowhow”, zegt ceo van Videohouse Dirk Theunis over de overname.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lubbeek
Lubbeek

Familiebedrijf opent office op Ibiza

LUBBEEK – Het Lindense familiebedrijf M&T (Muylaert & Theys), leverancier van relatiegeschenken, giveaways, marketing materiaal en promotietextiel, opent in april… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.