Nieuws Vlaams Brabant Vijf Vlaams-Brabantse genomineerden voor Deloitte Technology Fast 50

Vijf Vlaams-Brabantse genomineerden voor Deloitte Technology Fast 50

Vijf Vlaams-Brabantse genomineerden voor Deloitte Technology Fast 50

techfastVijf ondernemingen uit Vlaams-Brabant behoren tot de snelst groeiende technologiebedrijven van het land. Dat blijkt uit de lijst van genomineerden voor de Deloitte Technology Fast 50. Die vertegenwoordiging mag niet verbazen in een sterk innovatieve regio.

De Deloitte Technology Fast 50 is een nationale competitie die aan de tweede editie toe is. De lijst met vijftig genomineerde technologiebedrijven is gebaseerd op het groeipercentage van de omzet gedurende de voorbije vijf jaar.

De genomineerden uit Vlaams-Brabant zijn Comate uit Leuven, Destiny uit Zaventem, Eurofiber uit Machelen, Hexacom uit Steenokerzeel en ICsense uit Leuven. Ook de bedrijfsleiders van deze ondernemingen werden in de lijst opgenomen. Het gaat om respectievelijk Wouter Foulon, Daan De Wever, Lars Alkema, Patrick Gillis en Bram De Muer.

Comate is gespecialiseerd in engineering en design van nieuwe producten en machines. Destiny richt zich met groot succes op telecomdiensten voor middelgrote en grote bedrijven. Het is de kersverse beloftevolle onderneming van het jaar 2015. Eurofiber biedt een netwerk van glasvezelverbindingen voor ict-toepassingen. Hexacom is een kmo-partner voor innovatie in telecom- en datasolutions. ICsense is een ic-designbedrijf dat geïntegreerde circuits levert voor medische, industriële en automotivetoepassingen.

De Fast 50-prijs van 2015 wordt uitgereikt aan het snelst groeiende bedrijf uit deze longlist. De winnaar wordt bekendgemaakt op 18 november op de hoofdzetel van ING in Brussel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.