Nieuws Vlaams-Brabant Vlajo en hr-dienstverlener bundelen krachten rond jong ondernemerschap

Vlajo en hr-dienstverlener bundelen krachten rond jong ondernemerschap

Vlajo-project voor de klas. Credit: Belga Image.

Vlajo en hr-dienstverlener bundelen krachten rond jong ondernemerschap

LEUVEN – Het in Leuven gevestigde innovatie-en incubatiecentrum Vlaamse Jonge Ondernemingen (Vlajo) en Partena Professional, dienstverlener in hr en ondernemerschap, gaan een partnerschap aan om jong ondernemend talent een duwtje in de rug te geven.

“We waarderen dat Partena Professional de ondernemingsdromen van jongeren mee wil helpen realiseren. Deze samenwerking geeft onze studentenondernemingen toegang tot een groter netwerk van coaches. Een stevige boost dus ten voordele van een nieuwe generatie ondernemende jongeren. We zijn ervan overtuigd dat we samen met Partena Professional, het Vlajo-verhaal enkel maar kunnen versterken”, aldus Peter Coenen, directeur van Vlajo.

Ondernemen met ondernemers

Ook Michel Halet, CEO van Partena Professional, is verheugd over de nieuwe samenwerking: “Starten als zelfstandige of het oprichten van een bedrijf schrikt vele jonge ondernemers af. Er zijn echter veel oplossingen die hen kunnen helpen om de sprong te wagen. Bij Partena maken we onze belofte om ‘te ondernemen met ondernemers’ waar dankzij ons partnerschap met Vlajo: hiermee informeren en ondersteunen we jongeren die een bedrijf willen opstarten, terwijl ze nog op de schoolbanken zitten.”

Dezelfde visie 

Deze samenwerking ligt voor de hand omdat Vlajo en Partena Professional dezelfde visie delen: ondersteunen en stimuleren van jong ondernemerschap. Vlajo en Partena Professional hebben besloten om samen te werken, want steeds meer ‘dromers’ worden ‘durvers’ en ‘doeners’ die de sprong naar het ondernemerschap wagen. Zij hebben meer dan ooit nood aan begeleiding en advies.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Moore haalt Meekers

WEMMEL/ZEMST/HERENT/BRUSSEL - Moore Belgium, speler in het marktsegment van kmo’s en mid-marketbedrijven voor Accountancy, Audit, Corporate Finance, Business Analytics, Business… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.